Termeni si conditii

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie prevederi contractuale si au valoare de contract valabil incheiat intre SANDU PRO MEDIA SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.normedia.ro. SANDU PRO MEDIA SRL si site-ului www.normedia.ro nu vor procesa nicio cerere primita de la niciun client/utilizator al site-ului www.normedia.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (TERMENI SI CONDITII).

Folosirea, incluzand vizualizarea sau utilizarea formularelor de contact de pe site-ul www.normedia.ro, implica deplina acceptare a termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

 

INTRODUCERE

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.normedia.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea SANDU PRO MEDIA SRL (vedeti mai jos datele de identificare).

Nume companie SC SANDU PRO MEDIA SRL
Nr.inreg.Reg.Com.: J39/770/2023
CUI 41388857
Capital social: 200 lei
Adresa: Aleea Căminului, nr.4, Focșani, Vrancea
Telefon 0762429118

 

Administratorul site-ului, SC Sandu Pro Media SRL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.normedia.ro ( modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului www.normedia.ro. In acest sens, SC SANDU PRO MEDIA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.normediaro (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea SANDU PRO MEDIA SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.

Folosirea fara acordul scris explicit al Sandu Pro Media SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului www.normedia.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa redactie @ normedia.ro

PUBLICITATE

SC SANDU PRO MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse notificari / informari din site-ul www.normedia.ro, propuneri de colaborare sau servicii oferite direct de SC SANDU PRO MEDIA SRL sau de partenerii acesteia in conditiile politicii de confidentialitate.

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nicio forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI

Prin accesarea site-ului www.normedia.ro, utilizarea acestui site  sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la SC SANDU PRO MEDIA SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, daca utilizatorul isi da acordul pentru primirea notificarilor pe cale electronica de la SC SANDU PRO MEDIA SRL (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu).

SC SANDU PRO MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC SANDU PRO MEDIA SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul SC SANDU PRO MEDIA SRL.

FORTA MAJORA

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – numai pe durata fortei majore.