5 noi rute aeriene au fost anunțate la Bacău de la 1 octombrie

Blue Air introduce 3 noi aeronave la Bacău pentru a mări opțiunile de călătorie

0
403

Blue Air a anunțat că au aprobat cinci noi rute după ce Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a avut parte de o extindere a capacității sale de transport aerian, însă lucrările vor continua până la începutul lunii octombrie.

Conducerea aeroportului a precizat faptul că cinci rute noi au fost aprobate de către conducerea Blue Air spre a spori numărul pasagerilor și opțiunile lor de zbor, aducând și încă trei noi aeronave. Modificările vor avea loc începând cu 1 octombrie anul acesta.

Ce rute vor fi disponibile?

Imediat după terminarea lucrărilor în Octombrie, pasagerii Blue Air ar putea avea cinci noi opțiuni de a călători.

Două dintre cele cinci opțiuni sunt destinate transportului intern, anume, vor exista câte o rută nouă de transport aerian către București și Cluj-Napoca.

Trei noi rute vor avea menirea de a fluidiza traficul internațional. Unul din zboruri se va îndrepta spre, Paris la Beauvais. Celelalte două vor vi direcționate către Germania la Köln și München.

Având în vedere aceste schimbări Aeroportul Internațional Bacău va putea susține în curând treisprezece rute de călătorie interne și externe, odată cu 1 octombrie 2020. Acest lucru ar fi benefic fluidizării traficului aerian de pe aeroporturile din jur și ar decongestiona aglomerările datorate numărului mare de pasageri de pe aeroporturile internaționale din Iași și București. De asemenea, viitori pasageri din sudul Moldovei, sau chiar centrul său pot apela la un aeroport mai apropriat.

Acest lucru ar putea soluționa și problematica gestionării pasagerilor în vederea stopării răspândirii virusului COVID-19 în aeroporturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.