Brașovul este în acest moment promovat pe BBC World!

BBC World oferă acoperire în Europa, America și Orientul Mijlociu.

0
238

Jurnalistul Charlie Ottley, celebru pentru documentarul în cinci serii, cu numele de „Wild Carpathia“, a prezentat în data de 31 iulie 2020, Consiliului Local Brașov, cele patru clipuri de promovare și prezentare ale Brașovului. Aceste videoclipuri vor rula timp de trei luni pe BBC World, cea mai cunoscută rețea britanică de televiziune cu acoperire mondială.

Prezentatorul Charlie Ottley a spus că el crede că perioada de la 1 august până la 31 octombrie 2020 este perfectă pentru filmare deoarece sunt multe persoane care deja și-au plănuit vacanța aici. De asemenea, el precizează referitor la COVID-19 faptul cum că: „E adevărat că acum există această criză, dar până la anul fie lucrurile se vor mai relaxa, fie va apărea un vaccin, și sămânța plantată de dumneavoastră acum va da roade anul viitor, pentru că aceste clipuri vor stârni interesul și vor face turiștii să se gândească la această destinație.

Se vor crea câte patru clipuri ce vor fi special realizate pentru BBC, pe unul dintre ele îl aveți chiar aici.

Clipurile vor avea subtitrări și prezentări și în română, dar și în engleză, prezentând toate detaliile inedite ale Brașovului: „poarta de intrare în Transilvania, unul dintre cele mai vibrante orașe ale Europei“, dar și a zonelor înconjurătoare spre a nu plictisi telespectatorii. Pe lângă respectivele fillmări și clipuri video, BBC urmărește ca în timpul campaniei să publice și un chestionar ce va fi pliat pe nevoile municipiului Brașov, iar datele finale vor fi transmise oficial primăriei Brașov.

Primarul Brașovului George Scripcaru a precizat acum două zile pe pagina sa de facebook:

,,Am lucrat, în lunile recente, cu prietenul Brașovului, jurnalistul Charlie Ottley, celebru realizator al documentarul în cinci serii „Wild Carpathia“ pentru o serie de clipuri de promovare ale Brașovului.

Astăzi am prezentat Consiliului Local cele patru clipuri care vor rula timp de trei luni pe BBC World, rețeaua britanică de televiziune cu acoperire mondială.

Municipalitatea a sprijinit realizarea celui de-al patrulea episod al seriei #WildCharpathia, cât și a celui de-al cincilea, iar recent a fost finalizat un contract pentru două filme de prezentare a Brașovului (o variantă de aproximativ 6 minute și una mai scurtă, de un minut și jumatate) care vor fi de asemenea utilizate de municipalitate pentru acțiuni de promovare.

Vizionare plăcută!”

https://www.facebook.com/george.scripcaru.brasov/

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here