Lansarea site-ului Galaxiacopiilor.ro

0
212

Cărțile publicate sub sigla Galaxia Copiilor au, de acum, propria casă virtuală: www.galaxiacopiilor.ro.

Noul site reunește toate categoriile de titluri – povești clasice și contemporane, romane Fantasy, cărți educative și de activități, volume de dezvoltare emoțională – dedicate copiilor de toate vârstele și împachetate în cele mai atractive oferte. Pe www.galaxiacopiilor.ro cărțile sunt echipate cu reduceri, iar comenzile a căror valoare depășește 60 de lei vor decola gratuit spre cititori. De asemenea, înscrierea la newsletter duce automat la o reducere suplimentară de 10% din valoarea comenzii.

www.galaxiacopiilor.ro găzduiește seria de romane Fantasy Pisicile Războinice, de Erin Hunter, publicată în original de prestigioasa editură HarperCollins. Pisicile Războinice au atins vânzări de peste 40 de milioane de exemplare pe tot Globul, aflându-se pe lista New York Times a celor mai vândute cărți. Tot aici, cititorii se pot întâlni cu celelalte serii Fantasy semnate de Erin Hunter: SupraviețuitoriiExploratorii și Bravelands. Eroii savanei.

De asemenea, www.galaxiacopiilor.ro  este casa celui mai simpatic spiriduș din lume, Pixi, care îi ghidează pe cei mici în lumea fanteziei, a jocurilor și a descoperirilor fabuloase. Seria nemțească de tradiție PIXI este prezentă în limba română cu sub-seriile Pixi Știe-Tot, Pixi Creativ și Maxi-Pixi.

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here