Masca este obligatorie în unele zone din București

Aflați acum în ce zone trebuie să purtați masca

0
278

Măștile devin obligatorii în unele zone din capitala României, București după ce numărul de infectați COVID-19 ajunge la un punct culminant. Conducerea București a raportat peste 6.200 de cazuri de la începutul pandemiei COVID-19, mai mult decât orice alt oraș sau județ. Luni au fost confirmate alte 120 de cazuri noi.

În ultima săptămână, s-au înregistrat peste 100 de noi infectări în majoritatea zilelor. Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență (CMSU) a chiar decis luni, 2 august, că purtarea măștilor este din acest moment obligatorie în zona pietonală din Centrului Vechi al Bucureștiului, precum și în piețe, târguri, spațiile de transport public, transporturi publice și stații de cale ferată. Aceste măsuri au fost anunțate de către purtătorul de cuvânt al Prefecturii București, Mariana Stancu-Tipisca.

Decizia a fost luată pentru a mandra masca de protecție toată ziua în zona cunoscută sub numele de Centrul Vechi, în întreaga zonă pietonală. De asemenea, purtarea de mască este obligatorie pentru toată lumea în piețe, târguri și expoziții, pe tot parcursul vernisajului expoziției. Masca este obligatorie în stațiile de transport în comun și de cale ferată, pe platformele de așteptare, terminalele de autobuz, taxiurile ”, a spus Mariana Stancu-Tipisca. Ea a anunțat, de asemenea, că organizatorii de evenimente și spectacole trebuie să ofere publicului măști de protecție.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here