A doua șansă la educație pentru 600 de persoane care au abandonat școala

0
128
RECLAMĂnormedia.ro

La OIR Sud Muntenia a fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Școala ADS Prahova”, în valoare de aproape 1,95 milioane euro.

Finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, proiectul are drept obiectiv creșterea accesului la măsuri de educație pentru 600 de persoane (copii/tineri/adulți) din județul Prahova și alte județe învecinate, care au abandonat cursurile învățământului obligatoriu înainte de finalizarea acestuia.

În paralel, vor fi formați din punct de vedere profesional și specializați alți 515 beneficiari din categoria personalului didactic, de sprijin și auxiliar, care lucrează cu populații eterogene de cursanți, printr-un plan integrat de acțiuni de sprijin, axat pe următoarele componente: promovare, consiliere și orientare în carieră, susținere educațională, psihologică, socială și civică, organizarea de programe „A doua șansă” și formare continuă.

Lista contractelor de finanțare POCU semnate la nivelul OIR Sud Muntenia este publicată la următorul link: http://www.fsesudmuntenia.ro/…/Lista%20proiectelor….

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here