Dezvoltarea serviciilor de educație antepreșcolară

0
236
RECLAMĂnormedia.ro

160 milioane euro, fonduri europene și naționale, susțin participarea la învățământul antepreșcolar, în special pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Prin intermediul acestor proiecte, se previne și se reduce abandonul școlar timpuriu, și se promovează egalitatea pentru accesul la învățământ, inclusiv la cursuri de învățare formale, non-formale și informale pentru reintegrarea în educație.

Proiectele, depuse până la data de 10.01.2021, au o durată de implementare de cel mult 30 luni după aprobare, perioadă în care au loc activități de consiliere a părinților, dezvoltare de noi servicii și materiale de învățare, formare a personalului didactic și asigurare a accesului la educație de calitate.

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢 𝐚𝐢 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢: Instituții de învățământ acreditate, publice și private, din rețeaua școlară națională, furnizori de servicii de orientare, consiliere, mediere școlară și servicii alternative, publici și privați, instituții de cult și asociații religioase, instituții/agenții guvernamentale cu atribuții în domeniul incluziunii sociale, APL cu atribuții în domeniul educației de nivel preuniversitar, ONG-uri

𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞: https://mfe.gov.ro; www.fonduri-ue.ro

Sursă poză: Startupcafe

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here