Gigi Becali despre transferul lui Ronaldo Deaconu: „Dacă e român și ortodox, să-l luăm”

Gigi Becali susținea, cu o săptămână în urmă, referitor la fotbalistul Gazului, că „dacă îl cheamă și Andrei, e bun. Să-l luăm.”

0
218
RECLAMĂnormedia.ro

Patronul FCSB, Gigi Becali (63 de ani), susține că nu îl mai tentează să obțină transferul lui Ronaldo Deaconu (24 de ani), fotbalist pentru care s-a arătat extrem de interesat după partida dintre Gaz Metan și Dinamo (2-1), meci în care mijlocașul ofensiv a realizat o dublă de excepție.

Gigi Becali susținea, cu o săptămână în urmă, referitor la fotbalistul Gazului, că „dacă îl cheamă și Andrei, e bun. Să-l luăm. Dacă e român și ortodox, să-l luăm”.

Afirmațiile patronului vin ca urmare a partidei deosebite pe care mijlocașul ofensiv a avut-o contra lui Dinamo. El a înscris două goluri pentru Gaz Metan, cu ajutorul cărora sibienii au reușit performanța de a-i învinge pe roș-albi cu 2-1.

  • Gigi Becali spune că a făcut o simplă glumă

În prezent, Gigi Becali susține astăzi faptul că nu va căuta să-l mai aducă pe Deaconu la FCSB. Asta nici din vară, atunci când mijlocașului i se încheie și contractul cu Gaz Metan.

„A fost o discuție atunci, la TV. Am făcut o glumă, am zis că dacă îl cheamă Andrei și are nume de sfânt, îl luăm. Dar nu îl cunosc, eu nu mă uit la meciuri. Cum să vorbesc de el?”, a declarat Gigi Becali.

Ronaldo Deaconu parcurge în acest sezon una dintre cele mai bune momente din cariera sa. În actualul sezon, a reușit două goluri și 5 pase de gol decisive în cele 10 prezențe în Liga 1, în timp ce în sezonul trecut a contribuit la 25 de goluri, marcând 11 goluri dintre acestea și dând 14 pase de gol.

  • Ronaldo Deaconu regretă că nu a ajuns la Dinamo

Astfel, Deaconu, care nu are șanse mari să evolueze la FCSB, era pe punctul de a se transfera la Dinamo, vechea rivală a roș-albaștrilor. A fost dorit cu ardoare de Vasile Miriuță în 2018, iar apoi de Dusan Uhrin în 2020.

„Au fost discuții, iar prima a fost cea mai aproape de concretizare. Eram la Chiajna, chiar mi-a părut rău că nu s-a făcut transferul. Dinamo era într-o situație mai bună, era aproape de play-off.

În plus, acolo era domnul Miriuță antrenor, Mister m-a dorit mult, m-a ajutat mult, păcat că nu s-a concretizat. E greu de spus dacă ar fi fost mai bine sau mai rău pentru mine, dar mi-aș fi dorit mult transferul atunci”, a mărturisit Deaconu într-un interviu.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here