Toate noutățile pe care le-am aflat din noua biografie a ducilor de Sussex

0
242

„Finding Freedom” este numele noii cărți biografice scrise de reporterii Casei Regale Britanice, Carolyn Durand și Omid Scobie. Biografia urmează să fie disponibilă din luna august, însă anumite capitole au fost deja publicate de ziare precum The times sau The Sunday Times.

Cartea se contrentrează pe motivele care au dus ca ducii de Sussex să renunțe la titlurile regale, aducând după sine o perspectivă diferită a motivelor care au condus la distanțarea lor de monarhia britanică.

Demn de precizat este faptul că nici Harry și nici Meghan nu au contribuit cu interviuri sau cu relatări. Cartea se bazează exclusiv pe experiențele autorilor în calitate de membri ai presei regale. Biografia conține și citate de la surse apropiate cuplului.

Meghan s-a simțit de parcă ar fi „renunțat la întreaga ei viața” pentru familia regală

Cartea începe relatând faptul că Meghan s-ar fi plâns unui prieten în luna martie că „a renunțat la întreaga ei viață” pentru familia regală și că „s-a simțit rănită” de articolele care sugerau că ruptura de familia regală a fost în întregime ideea ei.

Prințul William voia să se asigure că Harry „nu a fost orbit de poftele trupești” în ceea ce o privește pe Meghan

Potrivit cărții, Ducele de Cambridge a fost reținut în ceea ce privește relația fratelui său cu Meghan și a fost vrut să se asigure că Meghan avea intențiile potrivite în ceea ce privește relația cu fratele său.

„Până la urmă, vorbim despre doi frați care și-au petrecut întreaga viață în compania unor oameni care încearcă să profite de ei. Amândoi au dezvoltat un radar pentru a detecta acel tip de persoană, dar cum William nu știa prea multe despre Meghan, a vrut să se asigure că Harry nu este orbit de dorință”, a declarat sursa citată în carte.

Harry a renunțat la unii prieteni care nu o acceptau pe Meghan

La începutul relației, prințul Harry a fost supus unei imagini mai sumbre asupra rasismului decât a văzuse până atunci, conform spuselor autorilor.

Un vechi prieten de-al lui Harry a bârfit-o pe Meghan, făcând mai ales observații referitoare la cariera sa actoricească. Prințul Harry a aflat și a tăiat legăturile cu acel vechi prieten.

Rapoartele potrivit cărora între Meghan și Kate ar fi fost creată o ruptură nu sunt adevărate

Și asta pentru că Meghan și Kate „nu au nimic în comun”.

Cei doi autori afirmă: „ Adevărul este că Meghan și Kate nu se cunoșteau chiar atât de bine”.

Ei au abordat cu precădere un anumit zvon potrivit căruia Meghan a făcut-o pe Kate să plângă în timpul probei unei rochie de domnișoare de onoare pentru prințesa Charlotte, afirmație descrisă ca fiind complet falsă.

Prințul William l-a sfătuit pe Harry să nu grăbească lucrurile cu Meghan

„ Să nu te simți ca și cum ar trebui să te grăbești”, a spus Ducele de Cambridge, potrivit unor surse.„Ia-ți oricât timp ai nevoie pentru a cunoaște această fată.”

Cuvintele „această fată” l-a iritat pe Harry, determinându-l să-l descrie pe fratele său ca fiind „un snob”.

Personalul palatului nu a crezut că relația cu Meghan este una serioasă

Cartea descrie cum mai mulți membri ai familiei regale nu au avut încredere în relația celor doi.

„Cel puțin alți doi membri ai familiei și-au exprimat îngrijorarea cu privire la rapiditatea cu care relația lui Harry a evoluat”, potrivit informațiilor din carte.

Când Meghan și Harry au început să se întâlnească, un senior al Casei Regale se referea la actrița din serialul  „Suits” ca fiind „ fata cu care Harry se etalează”.

Meghan este de părere că tatăl ei „a fost o victimă a mass-mediei”

Autorii susțin că o sursă de încredere din anturajul lui Meghan le-a explicat că fosta actriță a dat vina pe mass-media pentru „coruperea” tatălui său, Thomas Markle, de care este înstrăinată.

Harry și Meghan s-au simțit de parcă ocupau „ un loc din spate” în cadrul familiei regale

„Chiar dacă amândoi au respectat ierarhia instituției, a fost dificil atunci când au vrut să se concentreze pe un proiect și li s-a spus că un membru al familiei cu un rang mai înalt, fie că este vorba despre prințul William sau despre Prințul Charles, a avut o inițiativă sau un turneu anunțat în același timp – așa că ar trebui doar să-și pună planurile în așteptare ”.

Sursă foto: Wikipedia

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here