Un acord de cooperare pentru apărare între Washington și Varșovia a fost semnat acum câteva ore

Acordul vine ca urmare a situației grave ce are loc în Belarus, de altfel s-a discutat de sancționarea unor oficiali din Belarus

0
354

Ministrul de Externe al Poloniei, Jacek Czaputowicz, a declarat că a discutat situația din Belarus cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, ministrul spune că sancțiunile ar trebui să se aplice numai oficialilor guvernamentali de top.

De asemenea, Secretarul de stat american semnează un acord de cooperare pentru apărare între Washington și Varșovia în timpul vizitei sale în Polonia, ca urmare a situației dramatice din Belarus.

Astăzi mii de oameni s-au adunat la stația de metrou Pușkinskya din Minsk, Belarus, locul unde a murit luni unul dintre protestatari. Ministerul de Interne a presupus că un dispozitiv exploziv i-a explodat în mână. Martorii oculari spun că poliția a deschis focul în timp ce bărbatul s-a prăbușit.

Zeci de mii au ieșit pe străzile din Minsk pentru a-l comemora pe Aliaksandr Taraykouski, care a fost împușcat mortal de poliția antidisturbă. Dar oamenii îl comemorează în Viciebsk, Mahilou, Grodno și în alte orașe și orașe din Belarus.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here