Candidat independent pentru Primăria Joița, Giurgiu

0
793

Vișinel Bălan este candidat independent pentru Primăria și Consiliul Local din Joița, județul Giurgiu. El a luat decizia ca declarația sa de avere, de interese, CV-ul și programul de guvernare locală să fie publicate pe site-ul de campanie pentru a putea fi studiate de către toți cetățenii.

Vișinel Bălan este un tânăr care a crescut la o casă de copii și care a muncit din greu pentru a crește din punct de vedere profesional. Mai multe date despre omul Vișinel Bălan:

De prea mulți ani sate întregi din România se zbat la limita sărăciei, oamenii devin din ce în ce mai neputincioși, iar de cele mai multe ori, aceștia își pierd speranța că lucrurile mai pot lua o întorsătură favorabilă. Există sute de comune conduse de aceleași administrații de zeci de ani, iar noi asistăm cum în timp ce comunele dispar, averile oamenilor de la conducere cresc. Care este motivul principal pentru care candidez la funcția de primar al comunei Joița? Răspunsul este cât se poate de umil, oamenii nu au alternative, ani la rând partidele politice s-au bătut pentru a le obține votul, iar apoi, în timpul mandatelor, au uitat de promisiunile făcute și de suferința oamenilor care găseau speranța că poate lucrurile se vor îndrepta. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am ales să candidez independent. Nu vreau să fac jocurile nimănui, nu vreau să mă supun presiunilor, nu vreau să uit de ceea ce văd zilnic pe străzile comunei. În ultimele două săptămâni am stat de vorbă cu dumneavoastră, v-am ascultat problemele, vă știu suferințele, dar mai mult decât atât, mi-ați dar putere și încredere că împreună putem face lucrurile să meargă. Comuna noastră are nevoie de un suflu nou, de putere de muncă, de bunăvoință, de un om care să vă înțeleagă și să vă sprijine. Se poate, există numeroase cazuri de sate unde profesioniști în servici sociale au hotărât să preia primăriile comunelor puternic afectate și să le transforme în adevărate exemple de bună practică. Candidez pentru a oferi o alternativă sănătoasă oamenilor, sunt independent pentru a putea să-mi respect principiile și pentru a putea respecta toate obiectivele propuse astfel încât să transformăm Joița într-un cămin așa cum toți ne dorim, iar pentru asta, am nevoie de ajutorul dumneavoastră, pentru a putea duce la bun sfârșit aceasta luptă grea, împreună suntem puternici, ne-a declarat Vișinel Bălan.

Referitor la programul de guvernare locală, acesta este gândit pentru a ușura viața locuitorilor comunei, un program conturat pentru a valorifica resursele și potențialul uriaș pe care îl prezintă Joița și Bâcu.

Zilnic pe site-ul candidatului vor apărea puncte din program, dezvoltate și bine argumentate, pentru a fi la îndemâna tuturor locuitorilor care nu au timp să-l îl răsfoiască cap coadă. În același timp, pentru oamenii care vor să-l citească amănunțit, programul de guvernare locală 2020 – 2024 este disponibil online pe www.primar.visinelbalan.ro

Vișinel Bălan, candidatul independent la Primăria Joița, pune accent pe transparență și de aceea s-a decis să publice toate informațiile personale și profesionale pe site-ul www.visinelbalan.ro pentru a arăta că ceea ce a realizat până la această vârstă este rezultatul unor ani de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.