Cele mai vândute titluri ale Grupului Editorial ALL în 2020 (P)

0
359

Cele mai populare titluri ale Grupului Editorial ALL în anul 2020 fac parte din principalele domenii de publicare (ficțiune, non-ficțiune, medicină și carte pentru copii) și creionează profilurile cititorilor ALL.

Cărți pentru publicul larg

 1. Istoria românilor, semnată de istoricul român Constantin C. Giurescu (1901-1977), este cel mai bine vândut titlu în 2020. Cartea adună, în cele aproape 1800 de pagini, istoria poporului român din cele mai vechi timpuri până la sfârșitul epocii fanariote.
 2. Tehomir este o carte prin intermediul căreia maestrul Horaţiu Mălăele îşi invită cititorii să descopere frânturi din vremea copilăriei sale miraculoase.
 3. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey, este considerată cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor. Volumul e un instrument practic, care poate fi folosit cu rezultate excelente în viața de familie, în afaceri și în societate.
 4. Arme, virusuri şi oţel. Soarta societăţilor umane, de Jared Diamond, culege cele mai puţin vizibile părţi ale istoriei umanităţii, expunându-le cititorului care are curiozitatea de a-şi pune întrebări la care istoria tradiţională nu oferă decât rareori şi doar întâmplător răspunsuri.
 5. Ce-aș fi eu fără tine?,de Guillaume Musso, „romancierul preferat al Franței” (Lefigaro.fr), prezintă o poveste în care prima iubire influențează cursul întregii vieți, aventurându-se de pe acoperișurile din Paris până în însoritul San Francisco.

Cărți medicale

 1. Tratatul de pediatrie, coordonat de prof. univ. dr. Florea Iordăchescu, este o lucrare de ȋnaltă ținută științifică dedicată sănătății copilului. La elaborarea sa au participat specialiști ȋn domeniu din generațiile mai vechi, ȋncă active și deosebit de implicate, cărora li s-au alăturat colegi din generațiile mai tinere, aflați la deplină maturitate profesională și științifică.
 2. Boli infecțioase este o carte esențială în domeniul bolilor infecțioase, care se adresează studenților și medicilor deopotrivă și care are scopul de a oferi o resursă convenabilă de informații precise, convenabile și de ultimă oră.
 3. Manual de medicină, având la bază renumitul „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, este uşor de consultat și se bucură de o extraordinară popularitate, datorită formatului său color și informațiilor bine organizate în scheme, grafice, algoritmi şi tabele.
 4. Pachetul MAXI pentru cadre mediireunește 10 lucrări esențiale pentru cadrele medii în pregătire, pentru asistenții medicali din sistemul sanitar sau pentru alți profesioniști din domeniul medical.
 5. Atlas de anatomie, un volum riguros și detaliat pentru studiul anatomiei umane, satisface de mai bine de 70 de ani nevoile noilor generații de studenți.

Cărți pentru copii

 1. Prima serie din Pisicile războinice (volumele I-VI) s-a aflat în topul preferințelor tinerilor cititori, semn că lumea fascinantă a acestor feline atrage constant noi fani. Până acum, au fost publicate în limba română 22 de volume, urmând ca anul viitor să vadă lumina tiparului alte șase cărți.
 2. Cei mai mici dintre cititori au preferat titlurile din universul spiridușului Pixi, reunite într-un pachet XXL. Cele 34 de cărți au fost selectate din toate seriile care îi poartă numele: poveștile PIXI, PIXI Știe-Tot, MAXI PIXI și PIXI Creativ.
 3. Marea carte a corpului uman, o enciclopedie care pune întregul mecanism anatomic într-o lumină extrem de atractivă pentru copii, îi ajută pe micii cititori să dezlege tainele corpului omenesc. Textele sunt redactate într-un mod simplu și precis, pe un ton prietenos, pe alocuri chiar ghiduș, iar ilustrațiile sunt extrem de sugestive. Cele patru postere uriașe incluse reprezintă o surpriză minunată pentru copii.
 4. Pachetul Biblioteca din ghiozdan cuprinde toate cărțile din colecția cu același nume și reunește cele mai îndrăgite povești din programa școlară sau de pe lista de lecturi suplimentare pentru învățământul primar.
 5. Carte de colorat. Activități la grădiniță. Micuții de 3-6 ani sunt invitați să desenze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante, ghidați de ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi.

Grupul Editorial ALL sste format din editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Galaxia Copiilor, Sian Books şi Helen-Exley România. A fost fondat în 1991 şi reprezintă unul dintre editorii de top din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.