VIDEO. Lionel Messi, gol de senzație din lovitură liberă! Argentinianul a doborât un nou RECORD la debutul în MLS

0
51
VIDEO. Lionel Messi, gol de senzație din lovitură liberă! Argentinianul a doborât un nou RECORD la debutul în MLS. Foto: Tw/@FootballTalkHQ

Lionel Messi și-a început perfect viața în Statele Unite cu o reușită uluitoare în prelungiri. Așa a fost întotdeauna să fie. Bineînțeles, Lionel Messi avea să intre în joc în repriza a doua, scrie Goal.

Conform Cărții Recordurilor, Lionel Messi este primul fotbalist din istorie care a marcat un gol din lovitură liberă în debutul său la o nouă echipă.

Bineînțeles că va avea ocazia să execute o lovitură liberă în ultimul minut, cu meciul pe linie. Bineînțeles că va găsi acea fărâmă de plasă aflată în afara razei de acțiune a portarului advers. Și, bineînțeles, i-ar fi oferit lui Inter Miami o victorie cu 2-1.

Aici a avut loc debutul de vis, introducerea perfectă în fotbalul american pentru Messi. Scorul, într-un fel, nu avea să conteze aici. Era clar în celebritățile care au mărșăluit pe teren, în kiturile Argentinei din mulțime, în tifo-ul dezvăluit înainte de startul meciului: aceasta a fost introducerea lui Messi în Statele Unite, nu neapărat un meci de fotbal.

Din fericire, au fost multe lucruri care să placă la această competiție ca eveniment sportiv. Ambele echipe au avut ocazii în primele faze, Cruz Azul a lovit bara, iar Miami a piperat poarta oaspeților.

Echipa gazdă a fost recompensată pentru presiunea exercitată, Robert Taylor trimițând un șut în bară și dând echipei sale avantajul la pauză. Dar scandările lui Messi care au răsunat în jurul stadionului DRV PNK din primul minut au arătat că era vorba doar de un singur om.

Iar fanii de acasă au avut parte de 35 de minute ale argentinianului, care a moștenit rapid banderola de căpitan. Impactul său a fost aproape imediat, cu o cursă zbârnâitoare și o schimbare rapidă în 60 de secunde de la sosirea sa pe gazonul din Florida. Totuși, nu a putut face mare lucru pentru a opri egalarea lui Cruz Azul, deoarece Uriel Antuna a egalat cu un șut din lovitură de bici.

Apoi, în minutul 93, Messi a avut momentul său. A fost lovit la marginea careului, a găsit golul prin obligație, finalizând un fel de debut de vis – unul care, cumva, părea și inevitabil.

VIDEO. Lionel Messi, gol de senzație din lovitură liberă! Argentinianul a doborât un nou RECORD la debutul în MLS
VIDEO. Lionel Messi, gol de senzație din lovitură liberă! Argentinianul a doborât un nou RECORD la debutul în MLS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.