Cristian-Sorin DUMITRESCU – Sinteza activității parlamentare

0
387

Din păcate, nici senatorul de Vrancea, Sorin Dumitrescu, nu are o activitate parlamentară strălucită. În decurs de patru ani:

  • A înaintat 0 de întrebări și interpelări Guvernului României, respectiv Primului Ministru
  • A susținut 0 declarații politice
  • A avut 111 de luări de cuvânt
  • A fost semnatarul a 45 de propuneri legislative
  • A semnat și a participat la 3 de moțiuni

Pentru consultarea datelor prezentate mai sus, vă invităm să accesați link-ul următor: https://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=0A71F515-0640-4822-A0F1-565F3FE43BB1

De asemenea, este președintele Comisiei pentru politică externă și membu al Comisiei pentru constituționalitate. Totodată, este delegat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Este afiliat Partidului Social Democrat.

Conform CV-ului, este la al șaptelea mandar de parlamentar în Circumscripţia Electorală nr. 41 Vrancea. De asemenea, are un cabinet parlamentar, potrivit site-ului Senatului, în:

  • CABINET ADJUD, Vasile Alescandri, nr. 8

Este un exemplu de AȘA NU! Din 1992 este parlamentar PSD și nu a făcut nimic pentru județul Vrancea chiar dacă cei de la PSD au fost la guvernare și de asemenea, în Parlament au avut majoritate. Nu are vreo scuză domnul parlamentar să nu reușească să își ducă la bun sfârșit promisiunile din campanie.

Din 1992 până în prezent a păcălit electoratul din Vrancea! La alegerile parlamentare de anul acesta ar trebui trimis acasă! Din păcate, va beneficia de o frumoasă pensie specială de parlamentar!

Sursă foto: Wikipedia

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here