Oficialii chinezi spun că aripiorele de pui provenite din Brazilia au fost testate cu Covid-19

0
265

O caserolă care conținea aripi de pui congelate importate din Brazilia a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Testele au avut loc în sudul orașului chinez Shenzhen, fiind unul dintre cele mai recente rezultate dintr-o serie de rapoarte referitoare la produsele alimentare contaminate, scrie CNN.

Autoritățile medicale din Shenzhen au căutat și testat persoane care ar fi putut intra în contact cu produsul și toate rezultatele au ieșit negative. Toate produsele aferente din stoc au fost sigilate, se mai arată în comunicat.

Autoritățile caută acum produse care provin de la același brand de alimente, produse care au fost deja vândute. De asemenea, oficialii au dezinfectat zona în care au fost depozitate aripile de pui contaminate.

Până în prezent, Brazilia a raportat peste 3,1 milioane de cazuri de coronavirus, fiind a doua țară din lume cu cele mai multe cazuri, asta după Statele Unite.

Veștile legate de aripile de pui contaminate vin la o zi după ce virusul a fost depistat și pe ambalajul creveților importați din Ecuador, o altă țară din America de Sud, la un restaurant din estul provinciei Anhui în timpul unei inspecții de rutină, potrivit mass-mediei din China.

Sursa foto: PixaBay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.