Constantin Șovăială: PSD-ul se joacă cu sănătatea românilor

0
629

Constantin Șovăială, secretar al Comisiei de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului și deputat al Partidului Național Liberal, îi acuză pe reprezentanții PSD că se joacă cu sănătatea românilor în plină pandemie. Președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a ales să depună o moțiune de cenzură pe timp de criză și în sesiune extraordinară. Un lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. 

,,Marcel Ciolacu joacă cartea moțiunii de cenzură pentru a câștiga alegerile din interiorul PSD, însă acest plan este unul iresponsabil. Pesediștii au Congres sâmbătă și Marcel Ciolacu trebuie să creeze impresia că are activitate politică. Prin această moțiune de cenzură cei de la PSD vor să crească în sondaje, însă de peste un an și jumătate, PSD nu a mai depășit în niciun sondaj 25%.

În timp ce Guvernul liberal încearcă să treacă țara prin această epidemie și este preocupat de începerea anului școlar, pesediștii sunt interesați doar de scandaluri și de moțiuni de cenzură. Tot ce au făcut de la începutul acestei crize sanitare a fost să împiedice Guvernul să ia măsurile necesare.

Moțiunea de cenzură depusă în afara sesiunii parlamentare este încă o dovadă a faptului că PSD nu dă doi bani pe lege sau pe regulamentele care guvernează activitatea Parlamentului. Este prima dată în 30 de ani când un partid depune moțiune de cenzură în afara sesiunii. Chiar regulamentul spune că se poate depune o singură moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară – nu se vorbește nimic despre vacanța parlamentară.

Am înțeles care este planul celor de la PSD, însă planul nostru este să implementăm măsurile din programul de relansare economică și investiții. Guvernul acesta, în ciuda atacurilor politice, își vede de treabă și pregătește deja toate documentele pentru absorbția celor 80 de miliarde de la 1 ianuarie 2021.

Moțiunea arată mai ales frica lui Ciolacu de a nu pierde partidul în fața grupării PRM din partid, reprezentată de Codrin Ștefănescu sau Olguța Vasilescu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.