Restaurantele și cafenelele vor fi redeschise în interiorul clădirilor

0
265

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 43 din data de 27 august 2020, care prevede redeschiderea începând cu data de 1 septembrie a restaurantelor și cafelelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

➡️ 𝐀𝐫𝐭. 𝟏 – (1) Se aprobă reluarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în judeţele unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

(4) Programul de lucru al operatorilor economici prevăzuţi la alin. (1) nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.

➡️ 𝐀𝐫𝐭. 𝟐 – (1) Se aprobă deschiderea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în judeţele unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

➡️ 𝐀𝐫𝐭. 𝟓- Se menţine măsura privind suspendarea activităţii cluburilor, discotecilor şi a barurilor în interiorul clădirilor.

➡️ 𝐀𝐫𝐭. 𝟗 – (1) Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 24.00.

(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 01.09.2020.

➡️ 𝑷𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒕̦𝒊𝒊: https://www.mai.gov.ro/…/HOTARARE-nr.-43-din-27.08.2020-pen…

Sursă foto: Impact.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.