Un site nou unde locuitorii pot semnala problemele din București

0
236

Nicușor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, susținut de PNL și de alianța USR-PLUS, a lansat, astăzi, site-ul https://bucurestiumilit.ro/, unde locuitorii pot semnala, pe o hartă, toate problemele de care se lovesc în viața de zi cu zi.

Violeta Alexandru, președintele PNL București: ”Nu există alt mod de a guverna democratic, în administrația locală decât cu ochii la problemele cetățenilor”

Cee ce noi spunem de o vreme bună este că, în loc să consolideze, administrația PSD doar zugrăvește fațadele caselor și dă impresia că face treabă. În loc să planifice proiecte de infrastructură și să repare arterele principale, face cârpeli. În loc să se implice și să acceseze fonduri pentru rețeaua subterană, pentru ca locuitorii să aibă căldură și apă caldă, administrația PSD se face că lucrează, ignoră oportunitățile oferte de structurile europene și ne ține în frig.

PSD ne ține captivi unui mod de lucru în care să părem că cerșim dreptul la o Capitală civilizată!

Nu o să ne oprim doar la semnalarea problemelor. Semnalarea problemelor înseamnă că cetățenii se implică, că au încredere în noi și ne validează propriile percepții despre topul problemelor din București.

Rolul nostru este să facem administrația să lucreze și cred că administrația, în acest moment, în București, nu este canalizată către rezolvarea problemelor oamenilor ci a rezolvării intereselor de grup ale PSD.

Fac apel către orice angajat din administrația Municipiului București să fie conștient că rolul lui este să asculte problemele locuitorilor, să le prioritizeze și să găsească o rezolvare. De aceea sunt în administrația publică și nu pentru a tremura de frică în fața grupurilor de interese ale PSD.

Vom orienta administrația către cunoașterea problemelor oamenilor și găsirea de soluții.

Rolul acestei aplicații este să așeze lucrurile într-o prioritate actuală, iar rolul nostru nu este doar să semnalăm problemele ci să ne apucăm de treabă. Ne vom apuca de treabă, alături de cetățenii Municipiului București, după data de 27 septembrie.

Aceasta este doar o primă poză a problemelor la zi din Capitală, rămâne să le rezolvăm, cu echipa de consilieri ai PNL și USR-PLUS, și împreună cu viitorul primar general Nicușor Dan.

Ne vom apuca de treabă și le vom lua, punct cu punct, până când le vom rezolva pe toate!”

Sursă foto: Editiadedimineat

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here