Programul de granturi destinat IMM-urilor

0
250

De pe 15 septembrie se fac înscrieri pentru programul de granturi destinat IMM-urilor – http://granturi.imm.gov.ro. În această etapă – de creare profil, user și parolă – toți aplicanții interesați de oricare din cele trei măsuri de sprijin vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

Numărul de telefon disponibil pentru informații suplimentare este: 0217950098

Aplicanţii pot consulta Ghidul de preînregistrare în platformă la adresa:
http://economie.gov.ro/ghid-pre-inregistrare-pentru-aplican…

Clarificări:

  • Parola asociată noului cont trebuie să conțină literă mare, literă mică, cifră și caracter special. În cazul în care vă apare un chenar roșu, înseamnă că nu ați introdus toate tipurile de caractere solicitate. Acest lucru se aplică indiferent dacă ați primit mesajul că parola creată este puternică.
  • Dacă adresa dumneavoastră de e-mail este pe un domeniu diferit, există posibilitatea să nu aveți configurat TLS pe server și, drept urmare, să nu poată fi primită confirmarea.
  • Pentru adresele de e-mail 𝒀𝒂𝒉𝒐𝒐, confirmarea poate avea întârzieri. În prezent, se lucrează la remedierea timpului de răspuns. Precizăm că pentru adresele de e-mail 𝑮𝒎𝒂𝒊𝒍, confirmarea ajunge mult mai repede.
  • O posibilă cauză pentru imposibilitatea de a finaliza etapa de preînscriere este omiterea selectării din listă a județului și localității. Dacă întâmpinați probleme în acest sens, vă recomandăm să încercați un alt browser de internet și, din nou, să selectați din lista afișată localitatea și județul.
  • Dacă nu ați reușit să încărcați documentul semnat electronic, există posibilitatea ca datele introduse în profil și datele posesorului semnăturii electronice să nu corespundă. În acest sens, vă recomandăm să faceți verificări în baza de date (CNP, seria și numărul actului de identitate introduse), pentru a corespunde cu posesorul semnăturii electronice. În situația în care ați creat un cont cu altă persoană, nu mai pot fi făcute alte modificări și, prin urmare, trebuie că creați un alt cont.
  • La acționari se vor scoate condițiile și în viitorul apropiat veți putea intorduce și acționari străini.

De asemenea, precizăm că unei semnături electronice îi pot fi asociate mai multe societăți.

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu: Astăzi, la ora 15,30, în aplicaţia informatică erau 13.500 de conturi, potenţiali beneficiari ai banilor europeni, care s-au înscris deja. Estimăm că pe toată perioada de derulare ajungem la aproape 100.000 companii. Avem o aplicaţie informatică şi am dat drumul în etape, pentru că este imposibil să faci verificarea dosarelor de finanţare într-un mod manual. Totul trebuie făcut informatic, automatizat. Ne vom ocupa ca până la 31 decembrie să se semneze şi să dăm drumul la bani.

Sursă foto: One-it.ro

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here