Denunț la DNA pentru deturnare de fonduri la Primăria Sectorului 6

0
449

Ciprian Ciucu, candidatul PNL susținut de către Alianța USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunț pentru fapte de corupție pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Denunțul vizează articolul 30, alineatul (1) din Codul penal, respectiv deturnarea de fonduri. Mai multe detalii despre acest subiect vor fi prezentate mâine, 24 septembrie 2020 în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă și asumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar, Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliția Sectorului 6 pentru identificarea făptașilor și aducerea acestora în fața legii.

În urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca țintă pe candidatul PNL susținut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, inițiată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălcarea legilor electorale și a audiovizualului de către postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului!

“Cea mai murdară și ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la banii publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, și care nu ar exista pe piața liberă fără banii dați de oamenii lor. Am prima șansă în Sectorul 6, iar Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile și mizeriile pe care le auziți, împinse cu mii de euro pe site-uri și facebook, sunt invenții pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă și printre oameni.”, a declarat Ciprian Ciucu, candidatul PNL-USRPLUS.

Sursă foto: Hotnews

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here