Jeep Renegade începând de la 13.900 Euro + TVA, prin Programul Rabla

0
209
RECLAMĂnormedia.ro

Jeep Renegade, acum începând de la doar 13.900 Euro + TVA, prin Programul Rabla 2020.

Mai echipat decât îți imaginezi

În echiparea Longitude, Jeep Renegade este pregătit pentru orice: senzori de parcare spate, comenzi pe volan, Cruise control, bare longitudinale pe plafon. Experiența la volan este completată de infotainment de cea mai bună calitate, climatizare bi-zonală și scaune față și volan încălzite.

Intelligent Speed Assist

Noul Renegade se adaptează la viteza setată de sistemul de Recunoaștere a Indicatoarelor Rutiere, setările fiind controlate din opțiuniile volanului. Recunoașterea Indicatoarelor Rutiere – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

Uconnect™ 5”

Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan. Porturile Aux-in și USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.

Senzor anti-oboseală
Sistemul activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare reașează automat mașina pe bandă, în cazul în care se încearcă trecerea peste marcaj fără semnalizare.

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focșani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

Ofertă de preț 13.900 Euro valabilă prin Programul Rabla (PSIPAN), derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Preț pentru Jeep Renegade 1.0 Turbo 120 CP M6 4×2 Longitude, include contravaloarea primei de casare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here