Pachetul Activități pentru copii de la Galaxia (P)

0
294
RECLAMĂnormedia.ro

Pachetul Activități pentru copii de la Galaxia Copiilor vine în sprijinul părinților și al preșcolarilor în această perioadă în care învățământul se desfășoară online.

Acest pachet cuprinde 8 cărticele din seria PIXI Creativ cu activități care stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Fiecare titlu îi poartă pe cei mici într-un univers tematic atractiv din viața de zi cu zi sau din lumea poveștilor clasice. Astfel, copiii sunt invitați să deseneze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (sau mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.

De data aceasta, Pixi l-a cooptat și pe Zaharia Zanzibon în echipa lui, vrăjitorul blând cu barbă albă și baghetă fermecată, pe care nu îl ocolesc situațiile buclucașe. Micuții detectivi sunt invitați să își pună la încercare spiritul de observație și să descopere cele peste 250 de vrăji ascunse în cele mai surprinzătoare locuri. Numai un ochi de vultur le poate găsi pe toate. Cartea Zaharia Zanzibon. Spiridușii lui Moș Crăciun cuprinde și pagini cu rezolvări.

De asemenea, în pachet veți găsi și Cartea mea cu superjocuri, care reunește o paletă largă de exerciții atractive: puzzle-uri, labirinturi, jocuri de căutare, diferențe. Ilustrațiile viu colorate vă inspiră să îi provocați pe cei mici să construiască propriile povești pe marginea lor. Formatul vă permite să luați cartea cu voi în călătorii, în vacanțe, de ce nu chiar în metrou, în vizite, oriunde vă poartă pașii.

Despre Editura Galaxia Copiilor

Galaxia Copiilor publică mai multe serii de cărți pentru copii unice în România, precum bestsellerurile internaționale fantasy Pisicile războinice, Supraviețuitorii și Exploratorii. Din portofoliul editurii face parte și seria PIXI, care, la 60 de ani de la lansare, numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

 

 

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here