Fonduri europene pentru dezvoltarea României

0
327
RECLAMĂnormedia.ro

Prin PO Infrastructură Mare se vor acorda fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii de metrou.

Fondurile europene sprijină dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de transport, la nivel regional și local. Apelul vizează dezvoltarea infrastructurii de metrou și presupune: construirea de noi tronsoane, achiziția de material rulant modern, achiziția și instalarea de sisteme moderne de siguranță a circulației, modernizarea sistemelor de ventilație și a stațiilor de metrou.

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥: METROREX S.A., inclusiv parteneriate cu Autorități Publice Locale aferente sectoarelor Municipiului București.

Prin implementarea acestui tip de proiecte, traficul se va fluidiza în regiunea București-Ilfov, calitatea aerului va fi îmbunătățită, iar călătorii vor beneficia de un plus de confort, eficiență și siguranță.

𝐃𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞: până la data de 31.12.2022

Prin POCU se vor acorda fonduri europene pentru îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive din Valea Jiului în corelare cu nevoile pieței muncii.

Fondurile europene contribuie la creșterea calității și sustenabilității forței de muncă. Valorificarea potențialului forței de muncă și crearea condițiilor optime pentru gradul de participare pe piața muncii sunt prioritare. Acest apel alocă fonduri pentru dezvoltarea de proiecte de care vor beneficia locuitorii din Valea Jiului, mai exact din orașele Petroșani, Vulcan, Petrila, Aninoasa, Lupeni și Uricani.

𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 alocat apelului este de 2.000.000 euro.

Formarea profesională, certificarea competențelor, echipamentul de lucru, și serviciile de asistență pentru copii sunt beneficii pentru cei care vor să muncească.

Dezvoltarea personală și profesională a localnicilor duce la dezvoltarea întregii comunități.

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢: furnizori acreditați de servicii pentru stimularea ocupării forței de muncă, furnizori autorizați de formare profesională, centre autorizate de certificare și formare competențe, asociații și fundații, organizații sindicale și patronale, Camere de Comerț, universități a unui proiect depus este de maximum 18 luni.

𝐃𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞: Proiectele au fost depuse până la data de 11 mai 2020. După finalizarea evaluărilor tehnice și financiare, fiecare proiect se va implementa într-o perioadă de maximum 18 luni.

Foto: Startupcafe

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here