Jeep Renegade, acum începand de la 14.390 Euro + TVA (P)

0
185
RECLAMĂnormedia.ro

Jeep Renegade cu echipare Longitude, acum începând de la doar 14.390 Euro + TVA. Ofertă cu 0% dobândă și până la 5 luni perioada de grație!

Mai echipat decât îți imaginezi

În echiparea Longitude, Jeep Renegade este pregătit pentru orice: senzori de parcare spate, comenzi pe volan, Cruise control, bare longitudinale pe plafon. Experiența la volan este completată de infotainment de cea mai bună calitate.

Intelligent Speed Assist

Noul Renegade se adaptează la viteza setată de sistemul de Recunoaștere a Indicatoarelor Rutiere, setările fiind controlate din opțiuniile volanului. Recunoașterea Indicatoarelor Rutiere – un sistem inovator ce folosește o cameră video frontală pentru recunoșterea limitelor de viteză și a semnelor de circulație, atenționându-l pe șofer.

Uconnect™ 5”

Display color de 5” perfect integrat și ușor controlabil prin comenzile de pe volan. Porturile Aux-in și USB compatibile cu iPod, Mp3 players și USB. Interfața Bluetooth® permite folosirea telefonului fără a-ți distrage atenția de la drum.

Senzor anti-oboseală

Sistemul activ de avertizare la părăsirea benzii de rulare reașează automat mașina pe bandă, în cazul în care se încearcă trecerea peste marcaj fără semnalizare.

Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

Oferta este valabilă pentru Jeep Renegade 1.0 Turbo 120 CP M6 4×2, nivel de echipare Longitude. Finanțare pentru persoane juridice prin Impuls Leasing, cu 0% dobândă și 5 luni perioadă de grație. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here