MIPE publică un formular simplificat pentru trimiterea de idei de reforme și investiții pentru actualizarea PNRR

0
283

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene propune ministerelor, instituțiilor, organizațiilor și persoanelor fizice interesate o Fișă de Reforme și Investiții, prin intermediul căreia se pot trimite propuneri pentru actualizarea Planului Național de Reformă și Reziliență (PNRR) într-o formă standardizată și simplificată.

Fișa, în format PDF, poate fi descărcată de la adresa www.mfe.gov.ro/pnrr. După completare, aceasta poate fi transmisă către MIPE la adresa de e-mail dezbateri.pnrr@mfe.gov.ro. Data limită pentru trimiterea propunerilor este 25 februarie.

„Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene organizează, în luna februarie, un tur de forță pentru a culege toate propunerile de proiecte sau politici de reformă pentru actualizarea PNRR. Săptămâna aceasta este săptămâna dezbaterilor publice, organizăm zeci de astfel de întâlniri cu organizații, asociații, ONG-uri, reprezentanți ai administrației locale, ai mediului privat. Este un adevărat maraton de consultări publice. Primim zeci, sute de astfel de propuneri, de idei pentru a le cuprinde în PNRR. Efervescența din jurul acestui proiect este extraordinară. Prin publicarea acestei fișe standardizate ușurăm munca tuturor celor care ne trimit propuneri. Este o soluție fără hârțogărie în exces”, a declarat Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.