Îmbunătățirea aplicației informatice MySMIS de către MIPE

0
155
RECLAMĂnormedia.ro

MIPE invită beneficiarii de fonduri europene să participe la îmbunătățirea aplicației informatice MySMIS.

MIPE lansează chestionarul „Un MySMIS mai simplu!” și invită toți beneficiarii de fonduri europene să contribuie activ la îmbunătățirea și eficientizarea acestei aplicații informatice de gestiune a proiectelor europene.

Concret, chestionarul „Un MySMIS mai simplu!”, disponibil aici – https://cloud.mfe.gov.ro/apps/forms/SKJEBBPN6H6imoAD va colecta informații despre problemele pe care beneficiarii le întâmpină în utilizarea MySMIS și propuneri de simplificare și eficientizare. În baza informațiilor colectate, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va începe actualizarea aplicației.

Una dintre prioritățile Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) pe termen lung este debirocratizarea mecanismului de finanțare/implementare, în vederea creșterii atractivității și eficienței fondurilor europene.

„Vom aplica principiul debirocratizării și simplificării procedurilor în domeniul fondurilor europene, astfel ca, odată cu noile Programe Operaționale, birocrația inutilă să fie eliminată. Obiectivul trebui să fie ca statul român să nu mai consume timp și resurse pe controlat hârtii, ci să se concentreze pe urmărirea impactului proiectelor. Această consultare cu oamenii care interacționează direct cu sistemul informatic MySMIS este esențială pentru actualizarea aplicației”, a declarat Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Beneficiarii sunt invitați să completeze chestionarul până la data de 14 martie 2021.

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here