Campania “Te vaccinezi și castigi” organizată de Loteria Română

0
187

Campania “Te vaccinezi și castigi” aduce jucătorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorți. Tragerea la sorți se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanți, conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea campaniei promoționale „Te vaccinezi și câștigi”, disponibil aici .

Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viața normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă.” – a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți.  Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisă de postul Romania TV.

Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensați cu  5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.