Piedică de proporții în cariera fotbalistului Christian Eriksen!

Medicii nu îi mai dau nici o șansă de a mai juca fotbal!

0
185
RECLAMĂnormedia.ro

Christian Eriksen își poate pune ghetele în cui! Asta dă de înțeles cardiologul Sanjay Sharma, care îi va monta fotbalistului un defibrilator cardiac. Eriksen, aflat acum la Inter în perioada petrecută la Tottenham, între 2013 și 2020, are 29 de ani, și o formă excelentă de joc, însă nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Atât specialiștii în domeniu, cât și medicul cred că Eriksen nu trebuie să mai joace fotbal la nivel înalt. Mai ales, după ce a fost aproape să moară în meciul dintre Danemarca și Finlanda, de la Euro 2020, după un infarct.

În minutul 43 al meciului de la UEFA Euro 2020, Danemarca versus Finlanda, ce s-a disputat la Copenhaga, mijlocașul s-a prăbușit subit pe teren, toată lumea fiind șocată.

Fotbalistul a fost din fericire resuscitat pe gazon și a fost rapid transportat la spitalul de Urgență, unde a început să-și revină miraculos.

Acum la starea sa actuală medicii sunt uimiți că și-a revenit așa de rapid, cu toate că starea sa medicală este incertă și periculoasă, inima lui fiind acum dependentă de dispozitivul montat.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here