Înființarea de Puncte Gastronomice Locale de interes pentru persoanele din întreaga țară

0
89
RECLAMĂnormedia.ro

În ultimele două săptămâni peste 200 de participanți au luat parte la cursurile de formare profesională desfășurate de Agenția Națională a Zonei Montane destinat persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale. Cursanții prezenți au fost din Sibiu, Maramureș, Mureș, Suceava, Brașov, Bacău și Ilfov.

,,Faptul că există atât de mulți doritori care au înțeles că fiecare gospodărie țărănească își poate aduce aportul la dezvoltarea sustenabilă a comunităților rurale prin valorificarea superioară a produselor locale și promovarea tradițiilor locurilor, ne determină să privim încrezători spre viitor.’’, au declarat reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Cursurile sunt gratuite și au o durată de 4 zile x 6 ore = 24 ore.

La finalul programului de formare, cursanții vor primi un atestat de participare.

Actele necesare înscrierii la curs sunt următoarele:

  • copie carte de identitate (buletin) al beneficiarului;
  • cerere tip;
  • fișa beneficiarului.

Cererea tip și fișa beneficiarului pot fi descărcate de pe site-ul ANZM la următoarea adresă: http://azm.gov.ro/…/formulare-tip-inscriere-cursuri-de…/

Înscrieri și informații suplimentare se pot obține la sediul instituției din Str. Runc, nr. 23, Vatra Dornei, județul Suceava sau la telefon: 0230/375.036 ; 0722.314.593, e-mail: formare.profesională@azm.gov.ro.

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here