EXCLUSIV. NORMEDIA & REVISTA PATRONATULUI ROMÂN lansează emisiunea ,,Piramida educației’’

Emisiunea ,,Piramida educației’’ va debuta curând!

0
95

,,Alături de prietenul meu, Armasu Cezar Iulian, fondatorul Revistei Patronatului Român, vom lasa emisiunea ,,Piramida educației’’. Scopul nostru este ca prin educație să înlocuim o ,,minte goală’’ cu una deschisă. Ne dorim să educăm o generație prin puterea exemplului. Vom avea invitați care vor vorbi despre: educație juridică, educație pentru sănătate, educație antreprenorială, educație civică și socială, educație financiară, educație prin sport, despre prim-ajutor și importanța acestuia, despre psihologie și avantajele ei, despre kinetoterapie și recuperare etc.”, a declarat Mihai SANDU, fondatorul NORMEDIA.

,,Am fost și voi fi un promotor al educației de calitate. Doar prin educație putem construi o societate puternică bazată pe principii și pe valori. ,,Analfabeții zilei de mâine nu vor fi persoanele care nu știu să scrie și să citească; vor fi cei care nu au învățat cum să se dezvețe de ce au fost învățați.’’, a adăugat acesta.

Fondatorul NORMEDIA a făcut precizări cu privire la emisiunea care va debuta curând.

,,Educația este prea importantă pentru a fi lăsată la voia întâmplării, a unui sistem care este din ce în ce mai neperformant. De aceea, este de datoria noastră să ne implicăm și să aducem aportul la SCHIMBARE. Ne vom axa pe pilonul intelectual și vom vorbi despre toate tipurile de inteligență: emoțională, creativă și inovativă, intrapersonală ( introspectivă, de relație cu sinele), interpersonală ( de relaționare cu ceilalți), artistică, kinestezică etc. Este un proiect pe termen lung, astfel că ne dorim să abordăm tot ceea ce este necesar și important pentru comunitate. Oamenii trebuie să acționeze și să învețe pe măsură ce greșesc. Înțelegerea urmează experienței, nu invers.”

,,Veți învăța despre bani – cum să îi faceți, cum să îi gestionați, despre relații, despre emoții cum să le recunoști, ce sunt ele și cum să le gestionezi, despre sănătate și ce ține de nutriție și vitalitate etc.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.