Ai grijă de sănătatea ta, alege TOP PROTECT. ,,În România, 60% dintre decese sunt cauzate de boli cardiovasculare” (Ad)

0
103
Ai grijă de sănătatea ta, alege TOP PROTECT. ,,În România, 60% dintre decese sunt cauzate de boli cardiovasculare”

Pentru sănătatea ta ai o opțiune sigură, alege TOP PROTECT și ești protejat!

,,În România, 60% dintre decese sunt cauzate de boli cardiovasculare, 18% de diferite forme de cancer, iar 5% de boli respiratorii.

De multe ori bolile nu pot fi prevenite oricât de mult ți-ai dori. Este important ca tu și cei dragi ție să fiți pregătiți financiar în cazul apariției unei boli și să puteți beneficia de servicii medicale la cele mai înalte standarde.

De aceea, pentru fiecare asigurare cu componentă de economisire pe care o achiziționezi la Metropolitan Life, îți oferim oportunitatea de a beneficia de Top Protect.

Top Protect, oferit de Best Doctors, prin intermediul Metropolitan Life îți oferă acces la cei mai buni medici, precum și la facilități medicale de top din întreaga lume, în afară de România și Statele Unite ale Americii.

Prin intermediul acestei clause inovative pe piața din România beneficiezi de acoperire până la suma de 1 milion euro anual și 2 milioane euro pe viață.”, a declarat consultantul Metropolitan Life, Sandu Mihăiță.

Care sunt procedurile medicale acoperite?

Cu Top Protect ai asigurată efectuarea la cele mai înalte standarde a următoarelor proceduri:

 1. Tratamentul cancerului
 2. Intervenție chirurgicală de bypass coronarian (re-vascularizație miocardică)
 3. Înlocuirea sau corecția valvei cardiac
 4. Neurochirurgie
 5. Transplant de organ/ măduvă osoasă de la un donator în viață

Prin Top Protect ai acces la 2 servicii inovative:

 1. Indemnizația zilnică: Beneficiezi de 100 euro/ zi pentru o perioadă de maxim 60 de zile pentru a te ajuta cu cheltuielile (masă, taxi etc.) pe perioada spitalizării. 50% din suma totală estimată pe baza zilelor de spitalizare planificate o primești înainte de plecarea din țară, iar diferența de bani la sfârșitul fiecărei săptămâni pe baza zilelor de spitalizare efectuate.
 2. Medicația: Sunt acoperite cheltuielile cu medicamentele achiziționate în România pentru continuarea tratamentului unei afecțiuni sau procedure medicale acoperită prin contract şi aprobată de către Best Doctors, până la suma de 50.000 euro.

Care sunt beneficiile Top Protect?

 1. Servicii medicale de calitate oferite la nivel internațional.
 2. Tratament și intervenții chirurgicale de specialitate la instituții medicale de renume mondial.
 3. Confortul și susținerea oferite de prezența alături de tine a unui membru al familiei, cheltuielile cu deplasarea și cazarea lui fiind de asemenea incluse.
 4. Monitorizarea continuă a tratamentului medical.
 5. A doua opinie medicală care include o analiză în profunzime a cazului medical de către un expert și întocmirea unui raport cuprinzător cu recomandări de diagnostic și tratament pentru pacient și medicul curant.
 6. Sprijin oferit pentru găsirea celui mai bun specialist în tratarea afecțiunii.

Despre Metropolitan Life, parte din MetLife, Inc.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), care prin subsidiarele și afiliații săi (“MetLife”), este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viată, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor – pentru a sprijini clienți individuali și instituționali, într-o lume aflată într-o evoluție continuă.

Înființată în anul 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, accesați www.metlife.com.

Whats app: 0762429118

Mail: mihaita.sandu@agentiemetropolitanlife.ro

Sursă: Metropolitan Life

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.