Pentru 25 septembrie rezervă o masă la Ziua Recoltei. Trattoria Della Nanna Garden ți-a pregătit numeroase surprize. (P)

0
21
Pentru 25 septembrie rezervă o masă la Ziua Recoltei. Trattoria Della Nanna Garden ți-a pregătit numeroase surprize. (P) Foto: Fb/Trattoria Della Nanna Garden

,,Am primit multe feedback-uri pozitive după evenimentul de duminică cu Ziua Recoltei și chiar păreri de rău că n-au reușit să ajungă, astfel încât am luat decizia de a relua evenimentul duminică, 25 septembrie, ora 13.00.

Este o mare satisfacție atunci când vezi că clienții tăi au fost mulțumiți de serviciile pe care le-ai oferit. Asta facem tot timpul – dăm tot ceea ce este mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele. Și vă mulțumim pentru că ne susțineți activitatea.

De aceea, vă invităm și pe 25 septembrie, de la ora 13.00, la Ziua Recoltei. Îți poți lua o zi liberă pentru tine și familia ta! Ți-am pregătit multe surprize și vei fi plăcut surprins de atmosfera pe care o vom crea.

Sună la 0755 914 215 sau lasă-ne un mesaj pentru a rezerva o masă! Nu uita de prieteni! Îi poți lua și pe ei! Chiar tu le poți face o surpriză!’’, au declarat reprezentanții Trattoria Della Nanna Garden.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.