Implementare și depunere Raport de Progres Proiect Granturi AgriFood. Expertiza de care tu ai nevoie la Consultanță & Servicii Suport Intreprinderi SRL (Adv)

0
230
Implementare și depunere Raport de Progres Proiect Granturi AgriFood. Foto: Pixaby
Beneficiarii ajutorului de stat sunt obligați să depună un raport de progres privind cheltuielile efectuate, împreună cu documentele justificative care au stat la baza efectuării cheltuielilor, în platforma IMM Recover, în termen de 180 de zile de la data la care suma a fost transferată în contul bancar al acestuia.

De asemenea, nedepunerea raportului de progres în termenul solicitat sau depunerea acestuia cu informații lipsă ori necompletarea acestuia cu informații/documente solicitate dă dreptul AM-POC/MADR/APIA să inițieze demersurile legale pentru recuperarea sprijinului financiar acordat sub formă de Grant.

Pentru a preîntâmpina un astfel de eveniment și de a nu risca corecții financiare, implementarea proiectului printr-o firmă de consultanță este benefică.

Consultanță & Servicii Suport Intreprinderi SRL vă pune la dispoziție, pentru Granturi pentru capital de lucru AGRIFOOD – Măsura 2 OUG 61/2022

servicii privind implementarea cu succes al proiectului precum:

răspunsuri la clarificări, derulare contract,

formulare contestații 

analiza cheltuieli eligibile pentru activitatea dvs.

completare si transmitere raport de progres, etc.

(tarife implementare si depunere raport de progres: negociabile)

Începerea executării serviciilor solicitate și/sau a întocmirii documentațiilor de către Prestator este condiționată de furnizarea de către Beneficiar a tuturor documentelor și informațiilor relevante.

Pentru respectarea termenelor de depunere și raportare, aferente proiectului, Beneficiarul trebuie să pună la dispoziția Prestatorului toate informațiile și documentele necesare prestării corespunzătoare a serviciilor pentru o implementare corectă.

Pentru oferte de preț sau pentru mai multe detalii ne găsiți la:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.