STUDIU. Importanța unei polițe de asigurare de viață. Opinia unui expert: ”Tot ce trebuie neapărat să știi”

0
66
STUDIU. Importanța unei polițe de asigurare de viață. Opinia unui expert ”Tot ce trebuie neapărat să știi”

,,Importanța unei polițe de asigurare de viață este acum luată în serios de aproape toată lumea. Acest lucru se datorează faptului că viața a devenit nesigură astăzi și nu știi niciodată ce se va întâmpla în continuare. În plus, numeroasele incidente care au avut loc în ultimii ani îi fac pe oameni să conștientizeze importanța și necesitatea polițelor de asigurare pentru ei înșiși și pentru cei dragi lor.

Prin urmare, investiția înțeleaptă într-o poliță de asigurare cuprinzătoare este esențială pentru a asigura viitorul persoanei dragi. Cu toate acestea, alegerea celei potrivite care să se potrivească cerințelor tale financiare poate fi copleșitoare.

În timp ce vorbim despre polițe de asigurare, este esențial să înțelegem ce este un plan de asigurare fără legătură și cum diferă acesta de planurile de asigurare cu legătură. De asemenea, trebuie să aveți claritate cu privire la ceea ce este un plan de asigurare neparticipant pentru a alege opțiunea potrivită pentru a vă asigura rapid viitorul.”, a declarat SANDU Mihăiță, consultant colaborator Metropolitan Life.

Ce sunt planurile de asigurare Unit-Linked?

Unit Linked Insurance Plan este un instrument financiar care vă oferă atât avantajul asigurării, cât și al investiției într-o singură poliță. În aceste planuri, prima plătită este împărțită în două părți.

O parte este destinată acoperirii asigurării, în timp ce partea rămasă este investită în fonduri de piață la alegerea deținătorului poliței. Partea de investiții oferă randamente bazate pe selecția fondurilor și pe performanța pieței.

Acestea sunt planuri extrem de flexibile, care vă permit să alegeți opțiunile de investiții în funcție de apetitul dumneavoastră pentru risc și facilitează funcțiile de schimbare a fondurilor. Planurile de asigurare Unit Linked oferă un randament decent.

Cu toate acestea, deoarece o parte din acesta este legată de piață, volatilitatea este cu siguranță un factor de risc care trebuie luat în considerare în prealabil. Unele oferă, de asemenea, bonusuri și recompense de loialitate. Deși, acest lucru depinde de asigurător și de termenii și orientările poliței.

STUDIU. Importanța unei polițe de asigurare de viață. Opinia unui expert ”Tot ce trebuie neapărat să știi”

Avantajele planurilor de asigurare legate de unități de fond:

  1. Sunt flexibile și oferă o gamă de opțiuni din care puteți alege. Puteți investi în opțiuni de investiții cu risc ridicat, mediu și scăzut, în funcție de nevoile dumneavoastră și de apetitul pentru asumarea de riscuri. De asemenea, vă puteți crește investiția prin suplimentări odată ce începeți să generați mai multe venituri.
  2. Puteți obține protecție suplimentară prin personalizarea unei polițe. De exemplu, beneficiile în caz de boală critică vă pot sprijini financiar familia în cazul unei boli grave și chiar poate acționa ca o sursă de venit, pe care ați pierdut-o. Prin urmare, puteți crește eficiența poliței dvs. de asigurare.
  3. Oferă transparență și vă permit să monitorizați în mod regulat performanța poliței dumneavoastră. De exemplu, puteți verifica valoarea activului net (Net Asset Value – NAV) a actualizărilor planului și puteți urmări performanța fondului dumneavoastră.
  4. Oferă unele beneficii fiscale avantajoase pentru tine.

Despre Metropolitan Life, parte din MetLife, Inc.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), care prin subsidiarele și afiliații săi (“MetLife”), este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viată, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor – pentru a sprijini clienți individuali și instituționali, într-o lume aflată într-o evoluție continuă.

Înființată în anul 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, accesați www.metlife.com.

Whats app: 076429118

Mail: mihaita.sandu@agentiemetropolitanlife.ro

STUDIU. Importanța unei polițe de asigurare de viață. Tot ce trebuie neapărat să știi
STUDIU. Importanța unei polițe de asigurare de viață. Tot ce trebuie neapărat să știi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.