Ce este Numerologia? Și cum funcționează? Află ACUM secretele viitorului tău

0
130

Ce este numerologia?

Numerologia este un studiu străvechi care extrage semnificații din diferite numere, combinații de numere, litere și simboluri din viața ta. Această artă ne poate ajuta să accesăm tiparele care stau la baza universului și să dezvăluim noi adevăruri despre cine suntem.

Ce este un număr al traseului de viață?

Numărul Calea Vieții tale este probabil cel mai influent aspect numerologic care trebuie luat în considerare. Acest număr este determinat de data ta de naștere și reprezintă cine ești în acest moment. El indică trăsături specifice care sunt prezente și care vor fi probabil active și influente pe tot parcursul vieții tale.

Ce sunt numerele de maestru, numerele sufletului și numerele îngerilor?

Când începem să învățăm pentru prima dată despre numerologie, poate fi copleșitor cu diferitele numere sunt implicate. Numerele Maestrului, numerele sufletului, numerele îngerilor… avem nevoie de un tip special de calculator pentru a aduna toate acestea?

Din fericire, odată ce trecem de numele intimidante și de teama noastră de matematică, aceste concepte pot fi ușor de descifrat.

Numerele Maestrului

În mod tradițional, atunci când calculăm numărul căii noastre de viață sau orice număr din portretul nostru numerologic, îl descompunem într-un număr cu o singură cifră. Cu toate acestea, există două excepții de la această regulă: 11 și 22. Aceste numere speciale sunt considerate ,,numere maestru” – și, ca atare, posedă mai mult potențial decât altele.

De ce sunt ele atât de speciale? Ei bine, nu numai că au două cifre identice, dar au și numere puternice pentru a fi dublate. Numărul ,,Unu” este liderul numerologiei, iar ,,Doi” este armonizatorul. Având aceste cifre identice împreună creează multă energie și putere – atât în mod pozitiv, cât și negativ.

Este important de reținut că numerele de maestru se regăsesc de obicei în numărul căii noastre de viață. Dacă acestea apar ca parte a portretului tău numerologic, ele trebuie adăugate la un număr cu o singură cifră.

Numerele sufletului

Numărul tău de suflet, cunoscut și sub numele de îndemnul sufletului, reprezintă ceea ce îți dorești cel mai mult în lume. Reprezintă ceea ce sufletul tău tânjește profund în această viață. Este cine ești tu în esența ta și de ce ai nevoie pentru a fi fericit. Spre deosebire de numărul căii vieții, care se calculează prin însumarea tuturor cifrelor din întreaga ta zi de naștere, numărul sufletului se calculează folosind sistemul numeric pitagoreic, care atribuie un număr cu o singură cifră fiecărei litere. A este 1, B este 2, C este 3, și așa mai departe.

Pentru a-ți afla numărul sufletului, adună toate vocalele numelui tău până când obții un număr cu o singură cifră.

Numerele îngerilor

Dacă ți-ai pus vreodată o dorință atunci când ceasul a bătut ora 11:11 sau ai aruncat o privire atunci când comanda de cafea se ridică la 6,66 dolari, ești deja familiarizat cu conceptul de numere de îngeri. Numerele îngerilor sunt o secvență repetitivă de numere care acționează ca mesaje din partea universului către tine.

Fiecare număr din numerologie are propria sa vibrație energetică; cu cât vezi mai des acel număr, mai ales la rând, cu atât vibrația devine mai puternică. De obicei, vei vedea numere de îngeri la întâmplare în lume: ora de pe ceas, chitanța ta, într-o carte pe care o citești. Dacă vezi un număr care se repetă frecvent, nu-l ignora! Ar putea fi universul care încearcă să-ți spună ceva.

Calea vieții numărul 1

,,Unu” este liderul numerologiei. Această energie este pionieră, sprintenă, îndrăzneață și plină de viață. Acest lucru face ca o persoană One să fie naturală în a prelua conducerea oricărei situații în care se află. Cei Unu sunt persoane independente, cu voință puternică – ceea ce face ca orice compromis cu ei să fie dificil. Este calea lor sau autostrada. Cu toate acestea, deși Unu este întotdeauna primul, poate fi și cel mai singuratic număr.

În cel mai bun caz, unii sunt motivați, determinați și conduși spre măreție. În cel mai rău caz, sunt autoritari, încăpățânați și autocritici.

Calea vieții numărul 2

Numărul dualității, ,,Doi”, reprezintă armonia. Acest număr aduce pacea și diplomația mai presus de toate. Ei sunt pacificatorii numerologiei, urând conflictul mai presus de orice. Vrei doar ca toată lumea să se înțeleagă! Poți vedea toate părțile unui argument, ceea ce este grozav pentru a face compromisuri, dar nu la fel de grozav atunci când trebuie să își susțină convingerile. Doi tânjesc după iubire necondiționată mai presus de orice. Sunt, de asemenea, unul dintre cele mai intuitive numere din numerologie, atras de cărțile de Tarot, de chiromanție și de alte forme de divinație.

În cel mai bun moment al lor, Doi sunt plini de compasiune, cinstiți și prieteni excelenți. În cel mai rău caz, sunt excesiv de sensibili, indeciși și egoiști.

Calea vieții Numărul 3

Întotdeauna sufletul petrecerii, numărul ,,Trei” este animatorul numerologiei. Creativi, extrovertiți și orbitori, ei sunt mereu în centrul atenției – chiar dacă nu o caută (dar de obicei o fac). Celor de trei le place să se exprime în diverse moduri – de la modul în care se îmbracă până la stilul lor de comunicare. Veți vedea adesea Trei atrași de industria artelor și a divertismentului, fie ca hobby, fie ca o carieră. Cu toate acestea, deși Trei tratează toată lumea ca pe o scenă, ei pot fi destul de dramatici. Mai presus de orice, Trei își trăiesc viața la maxim.

În cel mai bun moment al lor, Trei sunt optimiști, generoși și carismatici. În cel mai rău caz, sunt lipsiți de direcție, superficiali și capricioși.

Calea vieții Numărul 4

Patru este constructorul numerologiei. Ei sunt muncitori duri – iau proiectele și sarcinile de jos și le construiesc de la zero. Ei sunt metodici, practici și cu picioarele pe pământ. Deși ai o atitudine serioasă și fără menajamente când vine vorba de viață, acest lucru îți poate da reputația de a fi o pătură umedă. Dar tu vrei doar ce e mai bun pentru toată lumea. În cel mai bun caz, cei de 4 sunt ordonați, disciplinați și de încredere. În cel mai rău caz, sunt riguroși, încăpățânați și tranșanți.

Calea vieții Numărul 5

,,Cinci” sunt aventurierii numerologiei. Sunt minți curioase care tânjesc după libertate. Ei nu pot fi legați de un loc, o persoană sau o idee – deoarece sunt inimi neliniștite care știu că schimbarea este singura constantă în viață. Cu toate acestea, natura lor neliniștită îi poate face să nu fie de încredere și să fie evazivi. Dar sunt întotdeauna amuzanți în preajma lor.

În cel mai bun caz, Cinci sunt convingători, extrovertiți și cu spirit liber. În cel mai rău caz, Cinci sunt bârfitori, neangajați și inconsecvenți.

Calea vieții Numărul 6

Dacă ți s-a spus vreodată că ești ,,mama” grupului, cel mai probabil ești o cale de viață Șase. Șase este ,,părintele” numerologiei. Compătimitor, îngrijitor și mereu caută interesul celor dragi – chiar dacă asta înseamnă că trebuie să fie puțin sever. Șase sunt oameni responsabili și îngrijitori naturali. Ei râvnesc să aibă o casă frumoasă și oameni de care să aibă grijă – fie că doresc să aibă o familie ,,tradițională”, să fie părinți de câini sau să facă parte dintr-o comunitate activă. Cu toate acestea, pentru că le pasă atât de mult, pot fi un pic prea autoritari.

În cel mai bun caz, Șase sunt de încredere, de susținere și iubitori. În cel mai rău caz, sunt îndreptățiți, băgăcioși și un pic martiri.

Calea vieții Numărul 7

Șapte au un aer de mister în jurul lor. În calitate de savant al numerologiei, este ca și cum ar ști ceva ce tu nu știi – fie că au aflat acest lucru prin nenumăratele lor ore de cercetare, fie din simțul lor sporit de Șase. Fiind studioși, deseori perfecționează compania cărții decât a oamenilor. Ei vor să știe totul. Atunci când sunt stresați, Șeptarii ar trebui să găsească alinare în natură.

În cel mai bun moment al lor, Șeptarii sunt analitici, spirituali și înțelepți. În cel mai rău caz, sunt secretoși, distanți și pesimiști.

Calea vieții Numărul 8

CEO al numerologiei, ,,Opt” este un număr puternic. Dacă ești un Opt, știi că tu ești șeful. Asta pentru că Optul are aceeași formă ca și semnul infinitului, ținând atât maximele, cât și minimele vieții. Opt este o figură de autoritate naturală, datorită impulsului și ambiției lor. Spre deosebire de Unu, căruia îi place să conducă doar pentru a conduce, Optul caută poziții de conducere în căutarea câștigului financiar sau a puterii. Optul se străduiește să obțină succesul și vrea ca tu să știi despre el.

În cel mai bun caz, Opt sunt vizionari, orientați spre obiective și muncitori. În cel mai rău caz, ei sunt tranșanți, avizi de putere și dependenți de muncă.

Calea vieții numărul 9

Dintre toate numerele cu o singură cifră din numerologie, ,,Nouă” este cel mai puternic, deoarece conține vibrațiile tuturor celorlalte numere din numerologie. Nouă este considerat numărul umanitar al numerologiei, preocupându-se profund de lume. Fiind idealist, Nouă pare întotdeauna dispus să întindă o mână de ajutor sau o voce puternică unei cauze sociale demne. Sunt lideri înnăscuți. Dar, spre deosebire de Unu și Opt, ei nu caută poziții de conducere – pur și simplu se întâmplă. Nouă vor doar să își descopere locul în lume.

În cel mai bun caz, Nouă sunt altruiști, plini de compasiune, vindecători. În cel mai rău caz, sunt distanți din punct de vedere emoțional, resentimentari și complicați.

Ce este Numerologia? Și cum funcționează? Află ACUM secretele viitorului tău
Ce este Numerologia? Și cum funcționează? Află ACUM secretele viitorului tău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.