Bucureștenii plătesc greșelile primarilor și ale funcționarilor publici

Despăgubiri și dobânzi de zeci de milioane

0
298

Magistrații au decis ca Primăria Muncipiului București să plătească mai multe sume de bani, despăgubiri și dobânzi.

  • „Obligă pârâtul Municipiul București prin primarul general la plata către reclamanții Constanda Costică și Constanda Maria a contravalorii imobilului teren situat în București, str. I.V. Turgheniev și în B-dul Aviatorilor, de 69.312.000 euro, în echivalent în lei la dată plății, la care se adaugă dobânda legală aferentă acestei sume, începând cu dată introducerii acțiunii – 20.01.2010 până la dată plății efective a sumei.”
  • Obligă pârâtul Municipiul București prin primarul general la plata către reclamanții Constanda Costică și Constanda Maria a dobânzii legale aferente sumei de 6.417.669 euro la plata căreia a fost obligat cu titlul de sultă prin sentința nr. 1309/05.07.2011, începând cu dată introducerii acțiunii – 20.01.2010 până la dată plății efective a sumei. „
  • „Obligă reclamanții Constanda Costică și Constanda Maria să restituie în deplină proprietate și posesie pâratului imobilul liber de orice sarcini, situat în București, Șoseaua Nordului, compus din teren în suprafață de 28.500 mp și construcțiile edificate pe acesta, identificate conform art. 2.2 din contractul de schimb cu sultă autentificat sub nr. 420/15.03.2008 de notar public Lidia Drăgan.”

Din păcate, de pe urma unor astfel de greșeli au de suferit tot bucureștenii care plătesc din propriul buzunar acești bani.

Există posibilitatea ca toate conturile Primăriei Municipiului București să fie blocate din cauza acestei spețe.

Sursă foto: Wikipedia

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here