Peugeot 301, sedanul puternic și elegant, ideal pentru orice tip de călătorie

0
228

Eleganță și caracter

PEUGEOT 301 respectă cele mai recente coduri stilistice ale mărcii. Cu aspectul său modern și puternic, sedanul PEUGEOT 301 include o grilă frontală verticală impozantă, faruri redesenate și accesorii elegante. Semnatura luminoasă, include blocuri optice cu tehnologie LED și stopuri cu efect de gheară, cu rolul de a evidenția caracterul high-tech.

Ambianța interioară premium

După deschiderea portierelor sedanului PEUGEOT 301 vei avea acces la interiorul modern, unde se remarcă panoul instrumental redesenat, împreună cu display-ul tactil central, de mari dimensiuni (7”), compartimentul noului sedan reflectând mixul perfect între eleganță și modernitate.

Performanțe dinamice Peugeot

Manevrabilitatea dinamică a sedanului PEUGEOT 301 garantează nivelul înalt de confort și ținuta de drum stabilă, pe variate suprafețe de rulare.

Interior confortabil și practic

În interior, sedanul PEUGEOT 301 asigură confortul maxim atât șoferului, cât și celor patru pasageri, care se pot relaxa în compartimentul primitor. Portbagajul, unul dintre cele mai mari din segment, poate ajunge de la 506 de litri la 1.332 de litri printr-o simplă mișcare, datorită banchetei fracționate din spate, în format 1/3 – 2/3.

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

Termenii si conditiile

Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.