18 milioane lei pentru dotarea spitalului Municipal de Urgență Timișoara cu echipamente necesare combaterii pandemiei

0
230
RECLAMĂnormedia.ro

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management Programul Operațional Infrastructură Mare (AM POIM), anunță procesarea a 26 cereri ale beneficiarilor în săptămâna 17-21 august, cu o valoare totală de 29 milioane lei, astfel: 2 cereri de prefinanțare, cu o valoare de 626.000 lei, 6 cereri de plată, cu o valoare de 6,68 milioane lei și 18 cereri de rambursare, cu valoarea de 22,7 milioane lei.

Tot în această perioadă a fost transmisă la Autoritatea de Certificare, din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, o declarație de cheltuieli pentru rambursarea a 28,3 milioane lei.

Reprezentanții AM POIM au semnat, de asemenea, contractul de finanțare pentru proiectul „Creșterea capacității de reacție a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” pentru a dota spitalul cu echipamente, dispozitive sau aparatură medicală dedicată combaterii pandemiei. Acesta are o valoare de 18 milioane euro și constă în achiziţia de echipamente medicale și de protecţie, ce vor fi utilizate atât pentru prevenirea infectării, cât şi în tratarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Sursă: MFE

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here