Bogdan Moșescu: Mai mult spațiu verde în orașul Medgidia

0
968

Candidatul Alianței USR-PLUS, Bogdan Moșescu, a lansat o dezbatere publică în mediul online referitoare la identificarea unui teren accesibil pentru împădurire, ca soluție la combaterea poluării aerului și lipsei unei zone de relaxare și petrecerea timpului liber, potrivit unui comunicat de presă.

În urma recentelor consultări publice inițiate de către acesta și echipa sa, dar și a vizitelor în teren ce au avut ca scop dialogul cu oamenii, au fost indicate aceste două probleme foarte importante pentru locuitori.

“Medgidia are nevoie de o zonă verde, precum Pădurea Băneasa din București, în vecinătatea orașului care să acționeze ca un veritabil Plămân Verde!

Supun atenției dumneavoastră ideea împăduririi unei suprafețe întinse de teren în imediata vecinătate a Medgidiei. Am discutat în ultima perioadă cu foarte mulți medgidieni care se plâng de lipsa zonelor de petrecere a timpului liber, dar și de calitatea scăzută a aerului prăfuit. Marea majoritate au observat faptul că aproape toate localitățile au o astfel de pădure care crește calitatea aerului și își doresc și pentru Medgidia același lucru.

Terenul îl vom împăduri împreună cu cetățenii, iar pe viitor îl vom putea denumi Pădurea Medgidiei!” – Bogdan Mosescu, candidatul Aliantei USR PLUS pentru Primaria Medgidia.

În urma acestei consultări în mediul online, mai mulți cetățeni au indicat diferite terenuri potrivite pentru împădurire. Majoritatea medgidienilor preferă o zona întinsă la periferia orașului. Aceștia vor să se implice și să ajute la dezvoltarea comunității.

Colaborarea între cetățean și decidentul politic este una benefică și de impact atât la nivel local, cât și județean. Implicarea societatății civile, a oamenilor de afaceri și al experților într-un anumit domeniu poate aduce plus-valoare unei comunități.

Susținem implicarea activă a oamenilor și o bugetare participativă într-o localitate. Cetățenii au un cuvânt important de spus privind proiectele primăriilor.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here