Se apropie campania electorală a partidelor politice

0
311

Europarlamentarul Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a efectuat o deplasare, în scop electoral, la Galați pentru a-l susține în precampanie pe candidatul PNL sprijinit de Alianța USR-PLUS la Consiliul Județean Galați, George Stângă, potrivit unui comunicat de presă.

Europarlamentarul se declară dezamăgit de ceea ce a văzut la Galați și este de părere că administrația din oraș ar trebui să se schimbe.

Rares Bogdan, europarlamentar: ,,Se simt cei 30 de ani de conducere PSD la Galați. Mi-am dat seama, vorbind cu oamenii pe care i-am întâlnit pe străzile din municipiul Galați, că nimeni nu i-a băgat în seamă până acum, nimeni nu le-a explicat, nimeni nu le-a arătat cum #SePoate mai bine. Acestor oameni trebuie să le vorbim zilnic.

Ca mod de lucru este necesar ca oamenii politici să aibă răbdare și să le asculte, în același timp, nevoile, dorințele, problemele cetățenilor.

Rares Bogdan, europarlamentar: Nu oamenii sunt problema! Gălățenii sunt români precum și cei din Cluj, Oradea, Sibiu. Diferența o face, însă, izolarea acestora de către administrația PSD din tot județul Galați.Oamenii din Galați merită mai mult!’’

Europarlamentarul îl susține pe candidatul PNL sprijinit de Alianța USR-PLUS la Consiliul Județean, George Stângă, și are încredere că acesta poate să le arate oamenilor ce înseamnă o altfel de administrație, un alt mod de a conduce județul. Afirmă despre candidat că are o viziune europeană, are o gândire strategică și că este sigur că acesta va reuși să le câștige încrederea oamenilor.

Sursă video: Facebook PNL

Sursă foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.