Ajutor de stat acordat producătorilor agricoli

0
433

Pe site-ul MADR găsiți Cererea de solicitare a ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli care au înființat culturi în toamna anului 2019 afectate de secetă: http://bit.ly/cerere-solicitare-ajutor-stat-seceta

În data de 02.09.2020 s-a publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 806, Ordonanța de urgență a Guvernului nr.148/2020 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat acordat producătorilor agricoli care au inființat culturi în toamna anului 2019, afectate de seceta pedologică.

Având în vedere că, potrivit art. 8 din Ordonanță, cererea de solicitare a ajutorului de stat se depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data intrării în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului, fermierii sunt invitați la centrele locale/județene APIA, respectiv al municipiului București în vederea depunerii cererii de solicitare a ajutorului de stat.

Fermierii pot transmite cererea și documentele însoțitoare şi prin fax, poştă sau în format electronic prin e-mail.

Schema de ajutor de stat acordată producătorilor agricoli care au înființat culturi în toamna anului 2019, afectate de seceta pedologică, a fost aprobată de Comisia Europeană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.