O linie TelVerde pentru elevi, studenți și părinți

0
258
RECLAMĂnormedia.ro

Monica Cristina Anisie, ministrul educației și cercetării: ”Facilităm accesul la informații tuturor celor interesați de contextul educativ și sanitar în care se va desfășura activitatea didactică în anul școlar/universitar 2020-2021.

𝐎 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 – 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟔𝟕 𝟐𝟎 𝟑𝟏 – 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐩𝐮𝐬𝗮̆ 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐳𝐢𝘁̦𝐢𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝘁̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝘀̦𝐢 𝐩𝗮̆𝐫𝐢𝐧𝘁̦𝐢𝐥𝐨𝐫, în vederea obținerii de informații privind reluarea/desfășurarea procesului instructiv-educativ, în timp ce 𝐚 𝐝𝐨𝐮𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 – 𝟎𝟖𝟎𝟎 𝟔𝟕 𝟐𝟎 𝟑𝟐 – 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝗮̆ 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝘁̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐮𝐧𝐢𝐭𝗮̆𝘁̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝗶̂𝐧𝐯𝗮̆𝘁̦𝗮̆𝐦𝗮̂𝐧𝐭 𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭 𝘀̦𝐢 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝘁̦𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞, cu scopul de a oferi consultanță în materie de accesare a fondurilor europene prevăzute prin OUG nr. 144/2020.

Această ordonanță reglementează:

  • Acordarea de sprijin tuturor unităților de învățământ preuniversitar de stat care vor să aplice pentru achiziția de tablete, pentru uz școlar, cu acces la internet, precum și pentru alte echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line.
  • Achiziția de echipamente de protecție medicală, dezinfectanți și containere sanitare mobile, achiziții decontate prin fonduri europene.

Ambele linii telefonice, gratuite, vor funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00.”

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here