Mărci şi colecţii românești la Săptămâna Modei de la Milano

0
203

Nouă firme românești şi-au prezentat colecțiile de încălțăminte, marochinărie și îmbrăcăminte pentru sezonul primăvară/vară 2021 în cadrul Târgului internațional MICAM/Milano Fashion Week, desfășurat în perioada 20-27 septembrie a.c. la Milano.

Producătorii români au fost prezenți, alături de creatori şi producători internaţionali de renume, pe o suprafaţă de 159 mp, în cadrul târgurilor MICAM (Liska 12 SRL, Caira Trade SRL, Pusa Beauty SRL, Baccio Media Group SRL) şi WHITE (Fabrica 76 Dalvini SRL, CIA Couture SRL, Antonia Nae London SRL, Bespoke SRL), precum și în showroom-ul Guffanti (Hilux Fashion Invest SRL).

Prezenţa la Săptămâna modei de la Milano a prilejuit întâlnirea creatorilor români cu oficiali şi companii de profil din Italia, alături de care au abordat subiecte legate de actualitatea industriei de profil în contextul pandemiei şi găsirea de noi modalități de promovare și distribuție a produselor pe piața internațională.

Cu acet prilej, firmele românești și-au exprimat interesul participării la viitoarele ediții ale evenimentului pentru a consolida imaginea produsului românesc de calitate şi a-l promova pe piețele din întreaga lume. Prezenţa la actuala ediţie a evenimentului a fost limitată din cauza pandemiei, alături de România fiind prezenţi expozanți doar din Polonia, Portugalia, Franța, Turcia, Marea Britanie, Brazilia.

Participarea firmelor româneşti la evenimentul de la Milano a fost organizată de Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, în colaborare cu Federația Patronală „Sfera Factor”, in cadrul Programului național de promovare a exportului, cu finanțare de la bugetul de stat, coordonat în parteneriat public-privat prin Consiliul de Export.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here