Lucrări pe domeniul medical de la Editura ALL (P)

0
187
RECLAMĂnormedia.ro

Lucrări de căpătâi în domeniile lor – cardiologie, pneumologie, terapie intensivă, endocrinologie, gastroenterologie, hepatologie, medicină internă – remarcabilele volume Harrison beneficiază de o reducere de 30%, până pe 15 noiembrie, pe www.medlibris.ro.

Cele cinci volume din ofertă reprezintă cel mai înalt standard în privința educației medicale și sunt în topul vânzărilor în întreaga lume. Editura ALL pune la dispoziția publicului ediții de excepție, în format color, cu informații bine organizate în scheme, grafice, algoritmi şi tabele. Datele necesare pentru formularea diagnosticului, descrierea fiziopatologiei şi schiţa de tratament pot fi localizate cu rapiditate.

Manualele HARRISON sunt o resursă extrem de valoroasă pentru medici și studenți, reprezintă o sursă de informare sigură și relevantă în contextul în care noile descoperiri din medicină trebuie filtrate, informațiile clarificate, iar deciziile clinice trebuie să țină cont de toate aspectele menționate.

„Nu există o șansă sau o obligație mai mare pentru un om decât aceea de a deveni medic. În îngrijirea celor suferinzi, medicii au nevoie de abilități tehnice, pregătire științifică și compasiune. Cei care vor adăuga înțelepciune și curaj la aceste calități vor deveni un sprijin real pentru semenii lor. Medicul nu trebuie să ceară mai mult de la viață și nici să accepte mai puțin.”  Tinsley R. Harrison, 1950, www.harrisonsim.com

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here