Fiat Tipo pentru afacerea ta

0
160
RECLAMĂnormedia.ro

Fiat Tipo, pentru afacerea ta, începând de la doar 9.900 Euro + TVA, cu vopsea metalizată inclusă și anvelope de iarnă cadou.

Profită acum de oferta Fiat Tipo si beneficiezi de:

– 10% avans
– 0% dobanda
– 5 luni amânare rate
– 5 ani garanție
– Livrare imediată
– Anvelope de iarnă cadou
– Vopsea metalizată inclusă
– Aer condiționat
– Radio cu MP3 & USB

Fiat Tipo Sedan

Spațiul, stilul și eficiența sunt caracteristicile de bază ale lui Fiat Tipo Sedan. Designul contemporan și dotările standard generoase îți vor depăși așteptările. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți, iar portbagajul de 520 de litri va acomoda bagajele tuturor.

Fiat Tipo Hatchback

Funcționalitatea este prioritatea de top pentru Tipo Hatchback. De aceea, are 5 uși și unul dintre cele mai generoase portbagaje din clasa lui. Cei 440 de litri permit o încărcare ușoară, iar rabatarea 60/40 a banchetelor garantează exploatare maximă a spațiului. Tipo îți oferă tot ce ți-ai dorit și nimic din ce nu ai nevoie.

Fiat Tipo Station Wagon

Gama Tipo este concepută pentru a asigura siguranța încă din standard: 6 airbaguri, ABS și ESC, asistență la plecarea din rampa și senzori de monitorizare a presiunii din roți. La Fiat Tipo Station Wagon, caracterul şi confortul modelului Tipo aduce şi mai mult spaţiu pentru familia ta: 4.57 m lungime, 550 de litri capacitate pentru bagaje și bare transversale standard.

Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focșani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

Ofertă de preț 9.900 Euro + TVA este valabilă pentru persoane juridice. Preț pentru Fiat Tipo 1.4 95 CP, echipare TIPO. Posibilitate de amânare rate pentru 5 luni prin BRD Finance. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imagine cu titlu de prezentare. Tipo Station Wagon cu vanzare din stoc.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here