Sprijin pentru locurile de muncă ale persoanelor vulnerabile

0
335
RECLAMĂnormedia.ro

În contextul pandemiei, susținerea forței de muncă și reducerea șomajului sunt esențiale. Fondurile europene pot subvenționa locuri de muncă pentru șomeri și pentru persoanele inactive.

𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 de 93 milioane euro al apelului este destinat creșterii posibilității de angajare pentru o categorie largă de beneficiari: șomeri de lungă durată, lucrători de peste 55 de ani, persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație, persoane vulnerabile, cetățeni români aparținând minorității rome, locuitori din zonele rurale în special din agricultura de subzistență și semi-subzistență.

Proiectul este destinat și șomerilor în vârstă de peste 50 de ani care și-au pierdut locul de muncă din motive neimputabile lor, în perioada stării de urgență sau a stării de alertă instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei provocate de virusul SarsCOV2.

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐫: Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Durata maximă de implementare a proiectului este de 30 de luni.
𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞: https://mfe.gov.ro; www.fonduri-ue.ro
O campanie a Ministerului Fondurilor Europene, proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.
Sursa foto: Startupcafe
RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here