Sebastian Cernic: ,,Zi istorică: România a început astăzi campania de vaccinare anti-COVID-19”

0
533
RECLAMĂnormedia.ro

,,Vaccinul este soluția pe care astăzi o avem la îndemână împotriva virusul SARS-COV-2. Voi urma exemplul asistentei Mihaela Anghel, pe care o felicit și imediat ce vaccinurile vor fi disponibile pentru toți cetățenii României, voi merge să mă vaccinez.

Mihaela Anghel, de profesie asistent medical la Institutul Matei Balș, a făcut parte din echipa care a tratat primul caz de COVID-19 din România. Doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru tenacitatea și îndârjirea de care a dat dovadă, pentru spiritul de sacrificiu pe câmpul de luptă cu acest inamic atât de periculos”, a declarat Sebastian Cernic pe pagina sa oficială de facebook. 

Salut mesajul doamnei Anghel transmis românilor imediat dupa vaccinare:

“Cred că a fost cea mai mare emoție. Am fost privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din această țară. Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin făcut până acum.

Mesaj pentru români: Să deschidă bine ochii și să vină să se vaccineze ca să scăpăm de acestă greutate ce ne apasă pe toți. Să nu mai aștepte să se îmbolnăvească ei sau ce dragi ca să își dea seama că există această boală.”

Mesajul ei, și nu numai al ei, al tuturor cadrelor medicale aflate în front în lupta cu acest virus, este acela de a ne proteja, pe noi și implicit pe cei din jurul nostru.

Faptul că un cadru medical se află la datorie, iată în ziua de duminică, pentru a ne îndruma prin puterea exemplului către o cale cât mai rapidă pentru a reveni la normal.

Mărturisesc că am avut colegi care au venit și mi-au precizat faptul că mulți dintre apropiații lor și-au schimbat optica de abordare atunci când un membru al familiei lor a fost depistat pozitiv. Au început să creadă, să se protejeze. Prevenind și folosind măsurile de protecție în vigoare, putem să evităm aceste cazuri. Doresc mult succes celor implicați în campania de vaccinare. Trebuie să revenim la normal. Normalul începe de astăzi.

Mulțumim Uniunii Europene pentru efortul de coordonare, de achiziționare și de autorizare a vaccinului.

Un om vaccinat, un caz mai puțin de infectat!”, cu un mesaj de încurajare pentru români și-a încheiat politicianul Sebastian Cernic postarea.

Foto: Ro-Vaccinare.

Sebastian Cernic este senator USRPLUS de Bacău. 

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here