TVR a instigat în noaptea de Revelion la nerespectarea regulilor anti-COVID

0
681
RECLAMĂnormedia.ro

Dorina Rusu, membră a CNA, a declarat printr-un comunicat de presă că va sesiza CNA pentru încălcarea legislației.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului.

M-am autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, care va fi analizată într-o sedinţă a CNA.

Emisiunile de divertisment trebuie să respecte legislaţia la fel ca toate celelalte, iar în emisiunea de la TVR nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor.

Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici. Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică.”

Bătaia de joc din bani publici ar trebui să înceteze.

Televiziunile, atât în noaptea de Revelion, cât și înainte, au făcut tot posibilul să fenteze restricțiile și să arate că ele sunt mai presus de lege.

Și Biserica Ortodoxă Română se comportă de aceeași manieră. Vedeți cazul lui Teodosie de la Constanța.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here