Ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru decembrie

0
445
RECLAMĂnormedia.ro

Fermierii pot depune la APIA, până la data 29 ianuarie 2021 inclusiv, cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor aferente serviciilor prestate în luna decembrie și trimestrul al IV-lea al anului 2020.

Cererile se depun la sediile Centrelor Județene ale Agenției, respectiv al Municipiului București, unde a fost depusă cererea inițială anuală sau se transmit de către fermieri prin mijloace electronice (poșta electronică, fax etc).

Atât cererea de plată a ajutorului de stat pentru serviciile de întocmire şi menținere a registrului genealogic al rasei, cât și cea pentru serviciile de determinare a calității genetice a raselor de animale, completată de către solicitanții prestatori ai serviciilor vor fi însoțite de mai multe documente, enumerate aici: http://bit.ly/apia-ajutor-stat.

Pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor, asociațiile pot opera facturile aferente serviciilor prestate accesând următoarea adresă: http://213.177.4.194:953/.

Documentele postate/transmise vor purta sintagma „conform cu originalul”, însușite prin semnătura fermierului și vor sta la baza operării/verificării datelor în aplicațiile electronice de gestionare a ajutorului de stat și la efectuarea verificărilor administrative ulterioare.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here