Apelul „Competenţe digitale pentru angajaţii din întreprinderi mari” a fost prelungit

0
314

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin AM pentru Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (POCU), a publicat corrigendum-ul la Ghidul „Competenţe digitale pentru angajaţii din întreprinderi mari”, care permite depunerea proiectelor până la data de 15 februarie 2021, ora 16:00. Se extinde, totodată, perioada de finalizare a evaluării (inclusiv soluționarea contestațiilor) până la 31 martie, iar termenul estimat pentru finalizarea procesului de contractare se prelungește până la 30 aprilie.

În cadrul acestui apel, pot beneficia de finanțări întreprinderile mari, inclusiv cele care au sediul social în regiunea București-Ilfov, condiția fiind ca proiectele să fie implementate în cel puțin una dintre regiunile mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud-Est și Sud Muntenia).

Finanțare pot obține, de asemenea, și angajații întreprinderilor care își desfășoară activitatea în sectoarele economice cu potențial competitiv și în domeniile de specializare inteligentă sau care vor să-și extindă activitatea în acest domeniu.

Apelul se adresează celor care desfășoară activități privind furnizarea de programe de formare profesională, exclusiv în domeniul alfabetizării digitale și al tehnologiei informației și comunicațiilor, respectiv evaluarea și certificarea pentru recunoașterea competențelor aferente cerințelor locurilor de muncă.

Documentele aferente acestui apel pot fi consultate pe site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, la următorul link: https://mfe.gov.ro/…/competente-digitale-pentru…/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.